Over Blog je Business

blog je business logo

Wat fijn dat jij meer wilt weten over bloggen voor je bedrijf!

Misschien ben je er al mee begonnen of misschien is het bloggen nog wel helemaal nieuw voor je. Allereerst is het belangrijk om te weten dat bloggen altijd een goed idee is en dat het jouw online positie sterk kan verbeteren. Je moet alleen wel de juiste dingen doen en een klein beetje weten waar je mee bezig bent. En Blog je Business kan jou daar absoluut bij helpen.

Door te bloggen kun je jouw website of webshop beter vindbaar maken in Google. Als de content die jij plaatst relevant genoeg is, merkt Google dat vrij snel op en dat zorgt ervoor dat jouw site hoger in de zoekresultaten van jouw toekomstige klanten komt. Want des te hoger jouw linkje staat, des te eerder klanten op jouw site terecht zullen komen. Klinkt goed hè? Ben je al nieuwsgierig hoe je dat moet doen?

Als we samen aan de slag gaan, spelen we in op de know-like-trust factor. Dat is ongeveer zoiets als een goede naam opbouwen online. Mensen kopen van mensen: ze willen je leren kennen, je leuk gaan vinden en weten dat jij te vertrouwen bent. Dit doe je door online zichtbaarheid te vergroten met onder andere blogs of een actief social media kanaal. Je moet je gaan onderscheiden zodat mensen bewust voor jouw bedrijf gaan kiezen.

Ik kan jou helpen bij het opstarten van een blog voor je bedrijf, denk hierbij aan het maken van een blogstrategie of het brainstormen over onderwerpen, maar ik kan je ook helpen bij het daadwerkelijk schrijven van deze blogs. Het is nu eenmaal zo dat lang niet alle ondernemers daar tijd, zin in of gevoel voor hebben! En dat is absoluut niet iets waarvoor je je hoeft te schamen.

Over mij:

Kirsten blog je business

Ik ben Kirsten en ik ben naast de drijvende kracht achter de mama- en lifestyleblog Mamagisch ook het gezicht van Blog je Business. Ik begon ooit met bloggen toen dan nog een soort van online dagboek was maar heb me de afgelopen jaren meer verdiept in het schrijven voor teksten en blogs voor bedrijven. Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn (geweest) in het basisonderwijs, wil ik mijn talenten nu gaan gebruiken om ondernemers de fijne kneepjes van het bloggen aan te leren of het ze zelfs helemaal uit handen te nemen zodat zij meer tijd overhouden voor andere dingen.

Wil je weten hoe Blog je Business jouw onderneming kan helpen? Neem dan contact met me op via onderstaand contactformulier. Ik kom dan zo snel mogelijk bij je terug!