Samenwerken

Mamagisch is een blog voor iedereen die het ouderschap leuk, maar soms ook lastig vindt. Ik beschrijf de magische momenten waarop je verliefd wordt op je kinderen of ze juist volledig achter het behang kunt plakken. Naast mijn persoonlijke verhalen vind ik het leuk om mijn lezers kennis te laten maken met dingen die ik heb gezien of ontdekt. Ik deel mijn ervaringen eerlijk en zal niets mooier maken dan dat het is. Diverse samenwerkingen zijn mogelijk. Denk aan reviews, advertorials, events of winacties.

Past jouw bedrijf of product bij mijn blog en denk je dat we een leuke samenwerking kunnen aangaan? Mail me dan op info@mamagisch.nl en ik zorg dat je zo snel mogelijk reactie krijgt.

Je kunt me ook vinden op Hulc. Dit platforms brengt bedrijven en bloggers bij elkaar voor samenwerkingen. Klik op de link om te zien welke services ik aanbied.


Blogs schrijven voor jou – Blog je Business

Heb jij een eigen website maar lukt het je maar niet om genoeg blogs te schrijven? Kom je als ondernemer tijd te kort of ben je gewoon niet zo sterk met tekst? Ik help je er graag mee. Ik schrijf blogs over bepaalde producten of onderwerpen die jij op je eigen site kunt plaatsen.

Ga naar Blog je Business