Disclaimer

Alle teksten op www.mamagisch.nl worden door mijzelf geschreven en mogen dus niet, zonder mijn schriftelijke toestemming, worden gedupliceerd of worden gebruikt voor andere doeleinden.

Afbeeldingen op www.mamagisch.nl worden door mijzelf gemaakt. Ook afbeeldingen mogen niet zonder mijn schriftelijke toestemming worden gebruikt. Wanneer afbeeldingen niet door mijzelf zijn gemaakt, wordt de bron onderaan het artikel vermeld.

www.mamagisch.nl bevat af en toe affiliatie links. Dat betekent dat wanneer jij op deze link klikt én iets besteld op de desbetreffende site, ik daar een klein bedrag voor krijg. Ik gebruik dit geld om bijvoorbeeld mijn hosting te betalen of producten aan te schaffen die ik gebruik voor de blog.

www.mamagisch.nl bevat met regelmaat ook gesponsorde content. In dit geval ben ik betaald of ontvang ik een product in ruil om een artikel te schrijven over een bepaald onderwerp en daarin een (aantal) links te verwerken.

Door het lezen van deze pagina ga je akkoord met de hierboven gestelde voorwaarden. Heb je nog vragen? Mail me dan via info@mamagisch.nl