Twee violen en een trommel en een fluit… want vandaag vier ik mijn 35e verjaardag! Stiekem gehoopt dat ik na een verjaardag ziek te zijn geweest en het jaar erop midden in een sneeuwstorm te zitten, dit jaar weer echt een verjaardagsfeestje nog vieren, maar dat zit er helaas nog niet in. Wellicht komt dat nog wel.

35 jaar voelt wel oud

Heel eerlijk, 35 jaar voelt wel oud. Het is nu toch echt aan de verkeerde kant van de 30 en hoewel leeftijd me eigenlijk niet zoveel doet, besef ik me wel dat ik steeds meer een mevrouw word in plaats van een jongedame te zijn. Gelukkig kan ik wel trots zijn op wat deze mevrouw allemaal doet en kan, want ik heb mezelf een van de mooiste cadeaus gegeven die ik maar kon krijgen. Dat zowel fantastisch als superspannend tegelijk is!

Een nieuwe fase

Afgelopen week heb ik namelijk mijn baan in het onderwijs opgezegd en dat betekent dat ik per 1 maart uit dienst ben en me volledig kan gaan richten op mijn bedrijf. Laat de klussen voor Blog je Business maar doorkomen dus. Nee, gekkigheid. Het gaat al heel goed met mijn bedrijf en ik kijk er naar uit om hier nog veel meer tijd en aandacht aan te kunnen gaan besteden. Het voelt in ieder geval heel fijn om deze stap te hebben gezet ik weet ook dat het helemaal goed gaat komen. Het zou zelfs ook kunnen betekenen dat ik weer meer blogs kan gaan schrijven, dus heb je voorkeur voor wat voor blogs je graag leest, je suggesties zijn altijd welkom.

Heb je nog wensen?

Hele bijzondere wensen voor mijn verjaardag heb ik niet. Maar wat ik wel graag wil is heel gelukkig zijn met wat ik doe. Dat ik maar veel wijsheid mag ontvangen om de juiste keuzes te maken maar dat ik bovenal mezelf weer op vooraan zet. Materialistisch ben ik niet zo en ik vond het dan ook heel moeilijk om iets aan te geven wat ik graag zou willen hebben. Overigens vind ik dat je zelf de slingers moet ophangen, dus heb ik mezelf getrakteerd op een e-reader en zou ik het heel tof vinden om van mijn verjaardagscentjes een iPencil te kopen, waar ik ook weer een mooie bestemming voor heb.

Verder vind ik het fijn om er nu niet al teveel gedoe van te maken. We gaan vanavond lekker buiten de deur sushi eten en daar kijk ik heel erg naar uit. Misschien krijgen we komende week wel te horen dat er weer meer mogelijk is en zodra het kan geven Sebas en ik dan gewoon een groot feest samen.

Oh, ik heb trouwens wel een wens. Ik zou het superleuk vinden als je hier een felicitatie achterlaat en als je echt een goede beurt wilt maken, vind ik een reactie op een van mijn andere blogs ook heel erg leuk!

liefs Kirsten