Naast wat aandacht voor jezelf is het natuurlijk ook superleuk om de decembermaand met je kinderen te beleven. Speciaal voor de Mamagische Adventskalender schreef Birgit van Made By Bir deze leuke blog over haar kerst broodtrommelkaartjes en geeft ook nog eens 5 sets weg! Lees dus snel verder!

Klik op de bovenstaande afbeelding om alle blogs van de Mamagische Adventskalender te lezen

Aftellen tot kerst met broodtrommelkaartjes

Al van kleins af aan vind ik de decembermaand een magische maand. Het wordt steeds later licht en vroeger donker, gezellige lampjes in de bomen buiten en het aftellen naar kerst! Dat aftellen naar kerst kan heel goed met een Adventkalender. Je hebt ze met chocola, sokken, make-up, bier en ook met Broodtrommelkaartjes!

De Broodtrommelkaartjes Advent set bestaat uit 24 kaarten en elke kaart geeft een persoon, een dier of een plek die belangrijk is voor het kerstverhaal weer. Je kind kan met de Broodtrommelkaarten het kerstverhaal vertellen. Zo is er een kaartje met de stal inclusief lege kribbe, een met een herder, een met een schaap. De drie wijzen hebben elk een eigen kaart en natuurlijk ontbreken Jozef, Maria en de Engel niet. Ook heeft elke set een paar lege kaartjes, hier kan je kind zelf een mooie tekening op maken. 

Printables, dus lekker duurzaam en herbruikbaar!

Het is geen fysieke set, je print zelf de kaartjes uit. Voordeel hiervan is dat je elk jaar opnieuw de kleurplaat versie uit kunt printen en in kan laten kleuren.. Zo zie je de groei die je kind doormaakt terugkomen op de kaartjes. Als je de kaarten lamineert als ze klaar zijn, weet je zeker dat ze mooi blijven en dan kan je kind ze vaker gebruiken.

Er zijn 2 varianten; een kleurplaat versie en een gekleurde versie.

Win een set kerst broodtrommelkaartjes

Hoe leuk zijn deze kaartjes? Super leuk om ieder jaar weer opnieuw in de broodtrommel te gebruiken maar je kunt er zeker ook nog heel veel andere leuke activiteiten mee bedenken! Wat denk je van een aftelkalender in huis? Of woordjes schrijven of stempelen bij de plaatjes? Birgit heeft me gezegd dat ik 5 sets mag weggeven, dus dan gaan we dan ook zeker doen!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter op deze blog dat je mee doet
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen
  • Wil je wat extra kerstliefde teruggeven? Volg Made by Bir dan op Instagram of Facebook. Dit is niet verplicht maar je maakt er lieve ondernemer wel heel blij mee! En het kost niets he 😉
  • Meedoen kan t/m 11 december. Hierna trek ik de winnaars. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Als je wint, ontvang je beide sets in je mailbox!

Wil je nou niet wachten op de winactie of wil je ze alvast cadeau doen aan iemand? Dan kun je via deze link de Broodtrommelkaartjes sets bestellen.

Liefs, Kirsten