We weten allemaal dat december een drukke maand is. Je wordt van de ene, de andere feestdag in geslingerd en tussendoor is het wel de bedoeling dat je al die (kerst)ballen hooghoudt. Het is dan ook niet meer dan belangrijk dat je, ook in deze drukte, voldoende tijd neemt om tot rust te komen en goed voor jezelf te zorgen. De dames van Bureau Zelfzorg maakten speciaal deze toffe video, speciaal voor jou om even te ontspannen en ze geven ook nog eens een leuk zelfzorg pakketje weg!

Klik op de afbeelding om alle blogs van de Mamagische Adventskalender nog eens te bekijken!

Duurzame ontspanning met Bureau Zelfzorg

Heb je last van kerststress? Ken je dat leeggezogen gevoel na alle drukte? Wil je weten hoe je je batterij op peil kan houden door slechts 10 minuten per dag tijd in jezelf te investeren? Welkom bij Bureau Zelfzorg. Wij zijn Merel en Fiona, experts op het gebied van creatieve ontspanning. Onze missie is deze vorm van duurzame ontspanning (waar we als kind intuïtief al weet van hebben), weer te herintroduceren in het volwassen leven. 

Wat is creatieve zelfzorg en waarom zou het, juist in deze drukke decembermaand, echt iets voor jou zijn?

Wanneer wij de vrouwen in onze praktijken vragen waar ze de meeste moeite mee hebben, is het wel om tijd voor zichzelf vrij te maken. Weetjewel; ME-TIME. Vaak wordt er heel groot gedacht, dat het bijvoorbeeld gelijk een dagje sauna of shoppen moet zijn. Lastig in te plannen en je komt er dus uiteindelijk niet aan toe. Je voelt dan gelijk een soort freeze stand omdat er allerlei beren op de weg springen. Dat stemmetje van protest…. “waar haal je die oppas vandaan dan?”  Of “deze maand ben je iets te krap in de portemonnee om te shoppen!” En weg is de intentie… en nog zorgelijker is dat je de noodzaak dan ook maar achter de kast parkeert. 

Wat wij willen laten zien is dat creatieve zelfzorg juist in kleine momenten zit, die makkelijk in te passen zijn in je dag. Zelfs tijdens de koffiepauze. Want wees eerlijk; als je jouw koffiemoment kan vullen met scrollen dan kan je het ook met een kort en vooral niet te ingewikkeld creatief moment. We garanderen dat je van creativiteit meer ontlading en oplading ervaart dan met de socials door ploeteren. 

De Create Your Calm Box

En precies daarom hebben we de ‘Create-your-Calm BOX’ en het SLOWdown pakket ontwikkeld. Deze boxen leveren ME-TIME op (zonder beren) waarbij je ervaart wat creativiteit met lichaam en geest doet. Hoe ontspanning door middel van laagdrempelige creativiteit je weer energie geeft, waar je dagen op kan teren. Alles wat je zelf hoeft te doen is een klein beetje ruimte te maken voor jezelf. Wij zorgen voor de rest. Onze boxen zijn gevuld met alle materiaal die je nodig hebt om met de tutorials aan de gang te gaan. Daarmee ontzorgen we jou bij je creatieve zelfzorg. 

Om je daar een voorproefje van te geven hebben we hier een korte tutorial voor je gemaakt, geheel in kerstsfeer. Het neemt je mee in wat wij noemen, zendrawing. Het enige wat je nodig hebt is een pen en papier. Ga met aandacht en vooral vanuit vertraging aan de slag. Want juist in deze drukke decembermaand is zelfzorg belangrijker dan ooit!

Win een Zendrawing pakket!

Nu denk je misschien, jaja het zal wel, weer zo’n sterk verhaal! Dat snappen we en we kunnen je alleen maar uitnodigen om het zelf te ervaren. Omdat wij erg geloven in dit ijzersterke verhaal en jou de ontspanning gunnen die je verdient, verloten we een SLOWdown Zendrawing pakket. Het bestaat uit 5 laagdrempelige tutorials, genoeg papier om te oefenen en ervaren, 2x een fineliner van verschillende diktes, een potlood, gum en geodriehoek! Een super compleet pakket t.w.v €19.95 waar je direct mee aan de slag kunt. 

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter op deze blog dat je mee doet
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen
  • Wil je wat extra kerstliefde teruggeven? Volg Bureau Zelfzorg dan op Instagram of Facebook. Dit is niet verplicht maar je maakt er twee ondernemers wel heel blij mee! En het kost niets he 😉
  • Meedoen kan t/m 10 december 2022. Hierna trek ik een winnaar. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Veel plezier met ontspannen!

Liefs, Kirsten