Gelukkig Nieuwjaar!

Laten we hopen dat het een jaar wordt waarin we alle dingen die we hebben moeten laten in 2020 dubbel en dwars in mogen halen. Natuurlijk zal dit niet direct vanaf vandaag kunnen gaan. Maar laten we allemaal hopen en ons best doen om weer terug te kunnen naar ons oude vertrouwde leventje!

Ik wens jou en je familie veel geluk en gezondheid toe, want laten we eerlijk zijn, we zijn er na dit jaar wel achter gekomen dat dit toch wel de meest belangrijke dingen zijn in het leven.

Ik hoop dat je van het afgelopen jaar geleerd hebt. Dat je keuzes hebt gemaakt over wat belangrijk is in het hier en nu. Dat blijkt dat sommige dingen waarvan je dacht dat het heel belangrijk was, toch niet zo belangrijk bleken te zijn. Focus in het nieuwe jaar op jezelf en je gezin, op een manier waarop je er allemaal gelukkig en ontspannen van wordt.

Ik wens jou een Mamagisch nieuwjaar toe, waarin ik hoop dat je met evenveel plezier hier komt om te lezen, blijft reageren en waarin we er samen weer een fantastisch jaar van kunnen maken!

Gelukkig nieuwjaar!

liefs kirsten