Ik heb zo’n plezier in het organiseren van deze winweek en zo dankbaar voor de ondernemers die al deze superleuke prijzen beschikbaar tellen! Vandaag heb ik ook weer een hele leuke prijs voor jullie geregeld. Namelijk een foto op kurk van Drukwerknodig.nl!

Over Drukwerknodig.nl

Iedereen heeft wel eens wat drukwerk nodig. Drukwerk is niet alleen besteed aan ondernemers en grote bedrijven. Ook particulieren laten natuurlijk wel eens dingen afdrukken. Een visitekaartje, kerstkaart of een fotoproduct. En daarvoor kun je als particulier dus ook terecht bij Drukwerknodig.nl! Superfijn, want ook particulieren hebben wel eens grote ideeën en vaak zie je dan dat je bij de grotere shops alleen terecht kunt voor een zakelijke bestelling.

Op zakelijk gebied kun je ook alle kanten op bij deze webshop. Van posters voor promotiedoeleinden tot huisstijl producten en van het drukken van je eigen boeken tot roll-up banners voor bijvoorbeeld een presentatie of event. In de gebruiksvriendelijke online editor kun je zelf je ontwerp aanpassen en bijna alle producten zijn er in diverse maten, van klein tot heel groot.

Foto op kurk

Voor deze winactie mocht ik van Drukwerknodig.nl een van hun fotoproducten testen. Hoewel ik de foto op schoolplaat ook supertof vind, koos ik dit keer voor een foto op kurk op A2 formaat. Ik koos voor een foto van Pippa, die met een heerlijke gekke bek in de speeltuin zit. Op zolder wordt namelijk mijn eigen werkplekje gecreëerd en daar komt deze foto ontzettend goed tot zijn recht én dient het gelijk als prikbord voor kaartjes, quotes en dingen die ik niet moet vergeten. De werkplek is nu nog een beetje kaal, want eerlijk gezegd wil je de andere kant van de kamer niet zien, die staat namelijk nog vol bouwmateriaal, haha! Nog even geduld dus totdat ik echt lekker rustig aan de slag kan.

Je moet er rekening mee houden dat een foto of afbeelding op kurk niet zo fel is als een gewone afdruk. Ik koos daarom bewust voor een foto met felle kleuren, zodat er toch nog een beetje speelsheid te zien blijft. En ondanks dat de foto wat doffer is, zie je toch nog mooi details (zie foto’s). Op de achterkant van het kurk zit plakfolie. Je zou ‘m dus direct op de muur kunnen plakken of op de zijkant van een kast. Dat heb ik nu nog niet gedaan, want ik moet eerst nog eens bekijken welk kleurtje ik op de muren ga smeren!

Omdat je natuurlijk zelf kunt kiezen welke afbeelding je laat afdrukken, kun je ook kiezen voor iets dat in de kinderkamer past. Een eigen prikbord voor al je tekeningen of knutselwerkjes. Of wat denk je van een mooi prikbord voor in de woonkamer of keuken? Het enige waar jij voor moet zorgen is een kwalitatief goede foto en de site doet de rest! Ik had mijn foto op kurk zelfs al met 3 dagen binnen!

Wat moet je doen om te winnen?

In samenwerking met Drukwerknodig.nl mag ik een foto op kurk op A2 formaat verloten. Hoe je mee kunt doen lees je hieronder.

  • Je volgt @Mamagisch op Instagram
  • Tag 1 vriend of vriendin die ook wil winnen

Extra winkansen kun je verdienen als je:

  • Like de pagina van Mamagisch ook op Facebook
  • Je de Instagrampost deelt in je stories (tag @mamagisch wel even zodat ik het niet mis!)
  • Als je ook een reactie op deze blog achterlaat

Deze winactie loopt van 14 t/m 20 december. De winnaar krijgt persoonlijk bericht!

Nou, kansen genoeg om te winnen toch? Heel veel succes! Wil je alle winacties nog eens rustig bekijken, ga dan even naar de overzichtsblog. Daar vind je alles wat je moet weten!

liefs kirsten

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.