Iedereen heeft wel een verhaal te vertellen en daarom ben ik op zoek naar gastbloggers met een bijzonder verhaal. Iedereen is welkom. Vrouwen, mannen, ouders, nog-niet-ouders; iedereen met een verhaal! Ik wil jou de mogelijkheid geven om je verhaal te delen op Mamagisch.nl. Voor een nieuwe categorie Verhaal op Vrijdag ben ik dus op zoek naar mensen die het leuk vinden om (eenmalig) een gastblog te schrijven.

Maar wat moet ik dan schrijven?

Misschien vind jij het wel leuk om een stukje te delen over jouw leven, het moederschap, je werk of je hobby. Ik vind het juist zo leuk om eens een kijkje in de keuken van een ander te nemen. Hoe hebben de dingen die zijn gebeurd invloed gehad op hoe jij nu in het leven staat? Hoe hou jij alle ballen hoog? Waarom maak je bepaalde keuzes als ouder of ben je tóch je eigen bedrijf begonnen? Wij willen het lezen! En heb jij een eigen site, blog, Youtube-kanaal of webshop? Dan verwerken we uiteraard een linkje in jouw gastblog.

Ik ben Mamagisch begonnen om dingen van me af te schrijven, om herkenning te vinden bij andere moeders en te laten zien dat ook mijn leven niet

perfect is. En met jouw verhaal wil ik meer van die herkenning creëren. Want er zijn ongetwijfeld anderen die zich in jouw verhaal herkennen en misschien wel steun vinden aan het gevoel dat ze niet alleen zijn.

Hoe kan ik meedoen?

Misschien ben je nu gelijk enthousiast en stuur je me gelijk je idee. En misschien vind je het nog best wel spannen om een keer gastblugger te zijn. Dat kan. En dat ik ook oke. Stuur me hoe dan ook een berichtje via het contactformulier of stuur me een DM op Instagram. Zo kunnen we kijken of jouw verhaal ook verteld kan worden!

Ik kijk uit naar je reactie!

Uitgelichte foto:  

Jess Bailey Designs via Pexels

liefs kirsten