Het tweede vakje van de Mamagische Adventskalender is open! En wat is nu leuker dan gelijk beginnen met een leuke winactie die helemaal past bij de Kerst? Ben je al benieuwd? Lees dan snel verder over deze te leuke gepersonaliseerde kerstbal en spread de kerstliefde!

Lees alle blogs van de Mamagische Adventskalender door op de afbeelding te klikken

De gezelligheid van Kerst

Kerst, de tijd van vroeg donker, kaarsjes, gezelligheid en vaak ook een kerstboom. Wij (RollingMaker) worden enorm blij van deze kerstsfeer. Het gevoel van liefde en warmte is altijd in overvloede in deze periode. Je huis gezellig maken hoort daar dan toch ook een beetje bij. Als je een kerstboom hebt, wil je die natuurlijk ook versieren. Lichtjes, ballen, slingers maken de boom gezellig. Heb je wel eens gedacht aan een gepersonaliseerde kerstboom?! Door een uit hout gesneden kerstbal (door een laser) met eigen naam op te hangen in de boom, voor het raam of aan de deur, voeg je een persoonlijke touch toe aan je kerst. Wij geven jullie de kans om twee van onze kerstballen te winnen, natuurlijk met namen naar keuze. Kun je niet wachten? Je kan ze natuurlijk ook zelf al bestellen

Rolling Maker maakt deze te leuke gepersonaliseerde kerstballen

Een gepersonaliseerde Kerst

Wij vinden het belangrijk om liefde te kunnen geven. Hierom zijn wij RollingMaker gestart. Door een gepersonaliseerd cadeautje te creëren, maken we hopelijk iedereen blij. De ontvanger van het cadeau, want het presentje is uniek. De gever, want die heeft iets origineels bedacht. Vandaag de dag moet alles snel, sneller, snelst, want iedereen is druk. Hoe meer moeite je doet in het bedenken van bijvoorbeeld een cadeau, hoe blijer de ontvanger zal zijn. Je hebt immers heel erg je best gedaan. Daar willen wij graag bij helpen door jouw product persoonlijk en op maat te maken. Zo hopen wij een lach op jouw gezicht te toveren. Wij worden er in ieder geval wel erg gelukkig van, om jullie een beetje extra liefde te geven. Ook dit maakt deze maand weer een beetje mooier. Het geven van liefde, warmte en een persoonlijk (gegraveerd) cadeautje 😉. En om ook een beetje liefde te mogen ontvangen, volgen jullie ons al op Instagram en Facebook?! 

Tot snel,

RollingMaker

Robin en Claire

Win een gepersonaliseerde kerstbal van RollingMaker

Speciaal voor de Mamagische Adventskalender stellen Robin en Claire twee gepersonaliseerde kerstballen ter beschikking. Uit alle reacties op deze blog trek ik een winnaar die twee gepersonaliseerde kerstballen mag laten maken bij RollingMaker.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter op deze blog dat je mee doet
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen
  • Wil je wat extra kerstliefde teruggeven? Volg RollingMaker dan op Instagram of Facebook. Dit is niet verplicht maar je maakt er twee ondernemers wel heel blij mee! En het kost niets he 😉
  • Meedoen kan t/m 8 december. Hierna trek ik een winnaar. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes!