De eerste Goodiebox van dit jaar is weer binnen en hij is deze keer echt voor mij gemaakt! Letterlijk. Want bij aanmelding vulde ik mijn beautyprofiel in en naar aanleiding van die informatie maakte Goodiebox deze maand vier verschillende boxen. Ik kreeg de roze box, speciaal voor een ietwat droge of gevoelige huid. Het is deze maand dus tijd voor wat Me, Myself and I tijd!

Een goede verzorging is alles

Een droge huid heeft, zeker in de winterperiode, best wel wat extra liefde nodig. De constante wisseling tussen warm en koud, en droog en nat is funest. Ik heb dan ook regelmatig droge velletjes op mijn voorhoofd of schrale plekjes op mijn wangen. Aan mijzelf dus de taak het hele zaakje goed te verzorgen en dat gaat ongetwijfeld goed komen met de producten uit de Goodiebox Me, Myself and I.

de_CURE no DAY1 – Lightweight Day Cream

Deze niet vette en hydraterende dagcrème zorgt niet alleen goed voor je huidje, hij detoxt ‘m ook nog eens een keer. De crème belooft door te dringen in de diepere lagen van de huid wat voor betere collageenverbindingen zorgt. Dat zou dus minder rimpels moeten betekenen! Oh, en ook nog eens een compleet vegan product!

Winkelwaarde €85 euro voor 50ml. De verpakking in de Goodiebox bevat 10ml.

Naobay Recovery Mask

Ik ben dol op makkelijke maskertjes die ook echt wat doen voor je huid. Met oranjebloesem, vitamine E en zelfs marshmallow extract kan dit alleen maar een heel lekker maskertje zijn. Je brengt ‘m aan, 7 minuten intrekken en even reinigen met lauwwarm water en je kunt er weer tegenaan! Ook weer een vegan product!

Winkelwaarde: €23,95 voor 75ml

Benefit BADgal mascara

Bij het unboxen van deze Goodiebox was ik echt het meest in mijn nopjes met deze mascara. Ik volg dit merk nu al geruime tijd op Instagram en ben zo benieuwd naar hun producten. Dat ik nu de Badgalmascara kan uittesten is echt top! Ik zal het resultaat van deze volumizing mascara met jullie delen in mijn stories!

Winkelwaarde €28 euro voor 8,5g. De verpakking in de Goodiebox bevat 4g.

Moon Pads van GLOV

En ben je dan helemaal klaar aan het eind van de dag, maak je je gezicht schoon met deze herbruikbare moonpads. Je kunt ze gebruiken in combinatie met water, tonic of olie en om ze schoon te maken gooi je ze gewoon even mee in de wasmachine. Dit product vervangt zo’n 800 wattenschijfjes. Dus ook nog eens heel duurzaam!

Winkelwaarde €6,90 per 2

Dr Botanicals Moroccan Rose Nourishing Hand Cream

Als je me al volgt op Instagram weet je dat ik enorm fan ben van allerlei soorten handcrèmes. Ook de huid van mijn handen is vaak enorm droog dus ik smeer iedere avond voor het slapen gaan altijd een fijne crème op mijn handen. Met dit exemplaar van Dr Botanicals ben ik echt enorm blij. Een fijne, subtiele geur en met ingrediënten als kamille, aloë vera en rozenwater zit je al gauw goed bij een handcrème! In een vorige Goodiebox kreeg ik ook al een product van Dr Botanicals. En een superfijn merk als je mij vraagt!

Winkelwaarde €30 voor 50ml.

Jij ook meer Me, Myself and I tijd?

Nou, die tijd voor Me, Myself and I gaat deze maand zeker goed komen. Wil jij nou ook zo’n heerlijk momentje voor jezelf? De hele maand januari krijg je met mijn persoonlijke link €10 euro korting op je eerste Goodiebox. Je kunt ‘m nu dus voor maar een tientje uitproberen. En je zit nergens aan vast hè. Als je de volgende maand geen Goodiebox meer wilt ontvangen, zeg je gewoon weer op!

liefs kirsten

Meer lezen over Goodiebox? Je vindt hier alle blogs terug!