Afgelopen week deelde Kimberley van Beebs and Moms een leuk lijstje in haar Instragramstories. En hoewel ik normaal niet zo ben van het invullen, was deze een schot in de roos. Ik vond het alleen jammer dat ik eigenlijk geen uitleg kon geven over de dingen die ik ooit wel of niet heb gedaan en daarom hier de uitgebreide beschrijving van mijn lijstje.

Het lijstje wat ik in mijn Instagramstories postte

Ben / heb je ooit…

 1. Wezen abseilen
  Nee, volgens mij heb ik nog nooit echt abgeseild. Of ik kan het me in ieder geval niet meer herinneren. Ik zou wel heel graag een keertje van de Euromast afgaan. Dat ziet er toch zo tof uit. Maar ik heb nogal hoogtekriebels, dus wellicht niet het beste plan. Of het plan dat ik het eerst ga uitvoeren.
 2. Naar Amerika geweest
  Helaas moet ik op deze vraag ook nog steeds nee zeggen. Ik zou wel heel graag een keer willen. Misschien zo’n roadtrip maken langs een van de kusten. Op bezoek bij mijn grote neef. Op bezoek bij een oude vriend. Ooit. Absoluut.
 3. Gezwommen in een oceaan
  Ik heb gezwommen toen ik op Kaapverdië en de Canarische Eilanden was. Die liggen in een oceaan toch 😉
 4. Een marathon gelopen
  Nou, niet een marathon maar wel een 5 kilometer die voelde als een marathon. Ik liep ‘m na een langdurig herstel van een snowboardongeluk, dus ik wel ontzettend trots dat ik ‘m uit had gelopen.
 5. Op televisie geweest
  Ik heb ooit eens in het Juliana Kinderziekenhuis gelegen toen ik werd geopereerd aan galstenen. Daar hadden ze een eigen tv-station, en ik en een andere patiëntje mochten als de Spice Girls komen optreden. Ook ben ik nog eens in beeld geweest bij opnames van Hollands Got Talent, waar een vriend van me meedeed. Maar heel eerlijk, ik verdring dit soort dingen altijd in mijn geheugen.
 6. Op een motor gereden
  Ik haalde mijn motorrijbewijs toen ik net 20 was. Dus ja, ik heb heel wat keertjes op een motor gereden. Inmiddels heb ik geen motor meer maar ik twijfel om er toch weer een te kopen voor het woon-werk verkeer. Dat scheelt me enorm veel files.
 7. Een wereldreis gemaakt
  Nee. En zal heel eerlijk ooit nooit gaan gebeuren. Ik heb daar gewoon totaal geen behoefte aan. Ik ga graag op vakantie hoor, maar een wereldreis is voor mij echt niet nodig.
 8. Een tatoeage laten zetten
  Ik heb voor mijn 18e verjaardag van vrienden een tatoeage cadeau gekregen. Ik wilde het al heel lang en uiteindelijk heb dat dus van hen als verjaardagscadeau gekregen. Superorigineel wel. De tatoeage is een geschaduwde ster op mijn linkerheup. Dus eigenlijk zie je ‘m nooit. Ik twijfel nu al een tijdje om ook een herinnering aan de geboorte van de meiden te laten tatoeëren maar ik ben er nog niet uit wat ik dan precies zou willen.
 9. In de regen gedanst
  Ik kan beter zeggen waar heb ik niet gedanst. Ik heb jaren gedanst en doe het nog steeds graag.
 10. Getrouwd met iemand
  Ik ben getrouwd geweest met de vader van de Peuter. Na een relatie van 10 jaar hebben we besloten of los van elkaar verder te gaan. Hierover lees je meer in deze blog.
 11. Gevlogen in een helicopter
  Helaas heb ik ook een keer in een heliopter gevlogen maar kreeg ik er maar weinig van mee. Ik had namelijk een flinke klapper gemaakt met snowboarden en ben met de helicopter van de piste afgehaald en naar het ziekenhuis gebracht.
 12. Het Noorderlicht gezien
  Nee, maar staat absoluut op het lijstje!
 13. Een berg beklommen
  Telt met de stoeltjeslift naar boven ook?
 14. Een bedrijf gestart
  Nee, maar ik sluit niet uit dat dat nooit zal gebeuren.
 15. Een superpopulair iemand ontmoet
  Op de middelbare school was ik helemaal fan van Di-rect. Deze jongens kwamen ook uit onze omgeving en kwamen we dus ook regelmatig tegen. Daarnaast ontmoette ik meerdere malen diverse musicalacteurs. Een keer waren we bij een musical waar later bleef dat het de laatste voorstelling was. De hele zaal zat vol met BN-ers. Ook heb ik de eer gehad om de leden van het Koninklijk Huis diverse keren te hebben mogen ontmoeten. Ik twijfel er nu over of dat ik ook internationale mensen heb ontmoet. Vaak heb ik juist zoiets dat ik die mensen niet wil lastig vallen, dus dat doe ik dan maar niet.
 16. Geschoten met een geweer
  Jazeker, en maar gewoon met hagel hoor. Op de kermis, bij een survivalspel en vorig jaar nog met een uitje van mijn werk. Een echt geweer zou ik niet zo snel afvuren.

Wil jij het lijstje van Live Life Happy invullen voor je stories, neem hem dan hier over. Een tagje naar hun Instagram (en die van mij zodat ik ‘m ook kan lezen) wordt gewaardeerd!

liefs kirsten