Nu veel mensen vooral thuis aan het werk zijn, moeten we het toch eens hebben over de werkoutfit. Want we zijn er inmiddels wel achter dat je niet iedere dag in je joggingbroek op de bank kan hangen, maar dat een driedelig pak met slangenleren schoenen toch wel een beetje overdressed is om deze thuiswerkperiode door te komen. We moeten op zoek naar een gulden middenweg maar die natuurlijk comfortabel moet zijn!

Schoenen uit in huis!

Bij ons is het de ongeschreven regel dat schoenen uit gaan in huis. Wij gebruiken de achterdeur als in- en uitgang, en lopen dus best wel wat viezigheid mee naar binnen. En weet jij waar je met je schoenen doorheen hebt gelopen?! Daarnaast, het is ook belangrijk dat je voeten af en toe even luchten. Hier op de grote deurmat staat er dan ook altijd gezellige verzameling schoenen, waar je op een ander moment je nek weer over kunt breken. Misschien moeten we toch ook maar eens een pruimregel toevoegen, haha!

Koude voeten

Als blogger zit ik natuurlijk veel achter de computer. Hoewel mijn handen dat driftig bezig zijn en ik echt geen last heb van koude handen, worden mijn voeten wel fris. En ik denk dat jullie het met me eens zijn dat er niks vervelender is dan koude voeten, want het duurt altijd een eeuwigheid voordat ze eindelijk weer warm worden. Nu ben ik als blogger natuurlijk niet de enige die daar last van heeft. Ook de mannen die ineens kantoor houden aan de keukentafel of zichzelf opsluiten in de werkkamer hebben last van die koude voeten.

Pantoffels aan!

De truc is om gewoon ouderwets een paar pantoffels aan te doen! Maar om nog maar even terug te komen op die werkoutfit, die moeten natuurlijk wel een beetje sjiek zijn. Als hij voor een call klaar zit, haren netjes gekamd, net overhemd aan, en, ok, een goede jeans, ziet het er natuurlijk niet uit als hij van die enorme tijgerpoten, die hij al 10 jaar heeft, aan zijn voeten heeft. En dames, laten we eerlijk zijn, er zijn maar weinig mannen die het wat uitmaakt hoe die pantoffels eruit zien, maar ik denk dat jij zelf ook liever een wat luxer exemplaar ziet, of niet?

Win een paar luxe herenpantoffels

<deze winactie is inmiddels gesloten!>

Hiep hiep hoera! Omdat Hemd Voor Hem vandaag 10 jaar bestaat, mag ik een paar van deze luxe herenpantoffels naar keuze aan jullie weggeven. Ideaal om aan jouw partner cadeau te doen, of om nog even te bewaren voor vaderdag! Wat je daarvoor moet doen? Meedoen is heel simpel!

  • Laat een reactie achter onder deze blog en laat me weten voor wie jij een paar van deze luxe herenpantoffels zou willen winnen. Ik zou het ook leuk vinden als je me laat weten voor welke herenpantoffels je graag zou willen winnen!
    (Let op dat je wel een geldig e-mailadres invult!)

Op maandag 25 mei maak ik de winnaar bekend in mijn Instagramstories én ontvangt de winnaar een mail of DM.

  • De winactie loopt hier op de blog én op mijn Instagramaccount.
  • Het liken van mijn Facebookpagina wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Het houdt je wel op de hoogte van al mijn blogs en winacties!

Veel succes!

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Hemdvoorhem.nl
Uitgelichte foto: Hemdvoorhem.nl

liefs kirsten