Afgelopen week kreeg ik een heerlijk pakketje toegestuurd met onder andere waxmelts van Het Geurmeisje, een webshop in allerlei producten om je huis heerlijke te laten geuren. En daar wil ik je natuurlijk graag meer over vertellen!

Unboxing!

Ik ga zelf altijd heel lekker op van die unboxingfilmpjes waar je het geluid heel goed hoor. Lekker ASMR haha. Dus, zet je geluid maar even aan want we gaan dit leuke pakketje even unboxen!

Deze producten zaten in het pakket:

  • Roomspray Kokosnoot Eiland
  • Waxbrander
  • Waxmelts Amazone Regen
  • Waxmelts Sinaasappelbloesem
  • Waxmelts Citroenbloesem en Ceder

De waxmelts van Het Geurmeisje zijn gemaakt van 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare sojawax en hoogste de kwaliteit geurolie en kleurstoffen. De producten worden niet op dieren getest. Met een blokje van de makkelijk breekbare waxmeltrepen, kun je tot wel 8 uur je huis heerlijk laten geuren. Met een hele reep dus wel 40 uur!

Waxmelts met brander van Het Geurmeisje

Wanneer en waarom gebruik je waxmelts en roomspray?

Wist je dat geur een sterke invloed heeft op je humeur? Het is dan ook niet vreemd dat je van vieze geurtjes niet heel vrolijk wordt. Waxmelts en roomsprays worden daarom vaak gebruikt om de geur in huis te veranderen of ongewenste geurtjes (bijvoorbeeld, huisdieren, kookluchtjes of rook) te verdoezelen. Door een aangename geur in huis te hebben, is het makkelijker om te ontspannen of juist meer energie te krijgen.

Vieze geurtjes

Ik vind mijn honden ontzettend lief, maar als ze door een flinke regenbui hebben gelopen, ruiken ze toch net wat minder prettig. Ook op hun ligplek in de gang kan het dan minder fris ruiken. Wij merken dat specifieke hondengeurtje inmiddels amper meer op, maar iemand die ons huis binnenkomt ruikt onmiskenbaar hond. Ik gebruik daarom regelmatig een waxmelt of geurkaars op deze plek. Zeker als we visite krijgen.

Associatie

Ik weet niet of jij dat ook hebt, maar ik associeer geurtjes heel vaak met gebeurtenissen of gevoelens. Zo ‘voelt’ mijn huis heerlijk schoon als ik met allesreiniger met citroen heb gedweild. Doet de geur van lavendel me ontspannen en hoort de geur van dennen en kaneel onlosmakelijk bij Kerst. Met waxmelts of roomspray kunt je die gevoelens gemakkelijk oproepen. Zo probeerde ik de Roomspray Kokos Eiland en waande ik me door de mix van kokos, ananas en vanille gelijk op vakantie. Heerlijk!

Tips voor het gebruik van waxmelts van Het Geurmeisje

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je waxmelts, heeft Het Geurmeisje een aantal handige tips voor je:

  • Gebruik een goede waxmeltbrander op een stevige ondergrond
  • Voeg nooit water toe aan de waxmelts
  • Brand een waxmelt nooit langer dan 4 uur (dus voor de duur van 1 normaal theelichtje)
  • Laat je brander nooit branden zonder toezicht. Blaas het kaarsje uit als je weg gaat.
  • Hergebruik je waxmelt tot er geen geur meer vanaf komt. Hierna kun je de overgebleven was makkelijk met een keukenpapiertje opnemen.
Waxmelts met een brander aansteken.

Wil jij ook een heerlijk geurend huis?

Ik kan me voorstellen dat jij ook benieuwd bent naar de heerlijke geurtjes van de waxmelts en roomsprays van Het Geurmeisje. Je bestelt je favoriete geuren makkelijk via www.hetgeurmeisje.nl en als je ook nog eens gebruik maakt van code ‘mamagisch‘ (dus alles met kleine letters), krijg je 15% korting op je bestelling!

Afsluitende handtekening met bijschrift 'Liefs, Kirsten'.