Wie zegt dat vriendenboekjes alleen voor kinderen zijn? Leer je vrienden nog beter kennen met het Geweldige vriendenboek voor volwassenen. Een superleuke nieuwe uitgave van Paperstore!

Leer je vrienden kennen

Wat is je lievelingskleur? Je favoriete tv-programma? En wat wil je later worden? Het zijn zomaar een paar vragen die je wel herkent uit de welbekende vriendenboekjes die je kinderen mee krijgen. Stiekem vind ik het nog steeds heel leuk om die boekjes in te mogen vullen en als juf deed ik dat natuurlijk zelfs nog regelmatig. Maar waarom zouden dit soort boekjes louter zijn voor kinderen in de basisschoolleeftijd? Dat moeten ze bij Paperstore ook gedacht hebben en daarom is er nu de superleuke nieuwe uitgave Het geweldige vriendenboek voor volwassenen. Net zo leuk als vroeger, maar met net iets minder Paw Patrol of Disneyprinsessen. Ik kreeg een exemplaar toegestuurd om er een review over te schrijven.

Het geweldige vriendenboek voor volwassenen

Met het superleuke geometrische design is Het geweldige vriendenboek voor volwassenen echt een eyecatcher én een boekje dat je zonder het schaamrood op je kaken gewoon tussen volwassenen kunt uitwisselen. Toegegeven, de kleuren op de kaft, goudzilver, zwart en mint, zijn wellicht wat meer vrouwenkleuren, maar de binnenkant is met patronen in goud en lichtgrijs heel neutraal.

Voor iedere vriend of vriendin zijn er 4 pagina’s met leuke vragen. Natuurlijk basics, zoals naam, verjaardag en socials, maar ook je favorieten, dingen die je vooral niet leuk vindt, hoe ze over jou denken en hoe ze jullie vriendschap beschrijven.

Vragen in het vriendenboekje voor volwassenen

Dit is toch té leuk?!

Persoonlijk vind ik het dus echt een heel leuk boekje en ik denk dat het ook ontzettend leuk is om cadeau te doen, of bijvoorbeeld te gebruiken op een bijzonder feest. Hoe leuk is het om al je gasten in dit boekje te laten schrijven op een verjaardag, op het feest allemaal leuke foto’s met elkaar te maken en die er later in te plakken? Bijvoorbeeld deze Squares (in het kleine formaat), Stretch of Instaxfotos van Hema passen precies in het boekje.

Ruimte voor foto in het vriendenboekje

Ik denk even hardop over momenten waarop dit boekje leuk is om te gebruiken:

  • Op een verjaardagsfeestje
  • Op een bruiloft als alternatief gastenboek
  • Bij het afscheid wanneer iemand van baan gaan wisselen
  • Bij pensioen
  • En natuurlijk gewoon als vriendenboekje, net zoals vroeger!

Je koopt Het geweldige vriendenboek voor volwassenen in de boekhandel en natuurlijk online, bijvoorbeeld via bol.com. Adviesprijs €16,95 (ISBN 9789044748819)

liefs Kirsten

Deze blog bevat affiliate links. Als jij een aankoop doe via een van deze links, krijg ik daar een kleine vergoeding voor.