Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker in het interieur terugkomen: foto’s op hexagons. Deze speelse foto-elementen kun je natuurlijk op veel verschillende manieren inzetten en ik heb de leukste plekken voor hexagons in huis voor je op een rijtje gezet! Want wist je dat je niet alleen maar foto’s op hexagons kunt laten afdrukken maar deze leuke zeshoek heel veelzijdig is?

Hexagons in de woonkamer

Is een huis wel een huis als je geen foto’s of kunst aan de muur hebt hangen? In vrijwel elke woning hangt er wel een leuke foto van de kinderen of een canvasdoek. Wanneer je een wat speelser effect wilt creëren kun je ervoor kiezen om je foto’s op hexagons af te laten drukken en die op een vrije manier op de muur te plaatsen. Het leuke is dat je deze fotocollage steeds weer kunt uitbreiden of kunt wisselen door de makkelijke bevestiging met magneetstrips die geschikt zijn voor zowel gladde als muren met structuur. Je fotomuur is op deze manier echt een item dat met jou en je gezin meegroeit!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bijzondere afbeelding of een grotere foto in hexagons te laten verdelen. Zo krijgt jouw gekozen beeld een speelser effect op de muur en heb je toch net even iets anders dan recht toe, recht aan. Maak jouw huis echt van jouw en durf te spelen met de elementen. Wees creatief!

Laat de kleuren van je interieur terugkomen in de panelen, zo zorg je voor een mooi en rustig geheel. Met verschillende kleuren, prints en structuren creëer je een warm effect.

Hexagons in het trapgat

Wat ik persoonlijk ook heel leuk vind is om foto’s op de muur van het trapgat te hangen. De weg naar boven is toch een beetje de weg naar het privégedeelte van het huis. Dat kun je benadrukken door deze muur te gebruiken voor een mooi overzicht van jullie leukste momenten op foto. Hexagons zijn hiervoor uitermate geschikt omdat je ze zonder moeite trapsgewijs omhoog kun laten lopen. Dat oogt veel strakker dan wanneer je hier losse fotolijstjes voor gebruikt.

Ook heel leuk in de kinderkamer

Waarom zou je het ophangen van foto’s beperken tot je benedenverdieping? Ook in de kinderkamer kun je er heel creatief mee aan de slag. Niet alleen foto’s maar ook panelen met je favoriete kleuren of afbeeldingen kunnen een kinderkamer net helemaal afmaken. Of wat denk je van de naam van je kindje met de kleuren of patronen van het geboortekaartje? Met een aantal mooie hexagons kun je je hippe kinderkamer helemaal afmaken.

Meer dan alleen foto’s op een hexagon in huis

Wat ik zelf zo leuk vind aan hexagons is dat je er echt alle kanten mee op kunt. Je kunt natuurlijk gaan voor losse foto’s maar je kunt met een specifieke foto en diverse andere panelen ook echt een eyecatcher creëren. Quotes, trendkleuren en bij Modulari kun je zelfs spiegels of kurkpanelen kiezen waar je zelf nog een kaartje, foto of aandenken op kunt prikken. Zo kun je met hexagons op diverse plekken in huis weer een heel eigen sfeer creëren. In de keuken een element met prikbord voor je weekmenu, in de gang een element met een spiegel om je looks even te checken voordat je de deur uit gaat en in je werkkamer een foto van de kinderen met daarnaast de mogelijkheid om dat lieve kaartje van je vriendin op te hangen.

Waar zou jij zo’n leuk element met hexagons in huis ophangen?

Bron afbeeldingen: met toestemming van Modulari.com