Vandaag ben ik jarig! Niet te hard zeggen hoor maar ik mag alweer 33 kaarsjes uitblazen. Niet dat ik dat ga doen vandaag. De dag bestaat uit het wegbrengen van Pippa naar school, even gezellig bij mijn ouders op bezoek met Nova en dan lekker naar huis. We krijgen vanavond wel vrienden op bezoek, maar niet speciaal voor mijn verjaardag, gewoon om even lekker bij te kletsen.

Die verjaardag vieren we nog wel een keertje

Ik weet niet hoe het bij jou zit maar mijn verjaardag vieren staat al een paar jaar niet meer zo hoor op mijn lijstje. Vier jaar geleden was ik net goed en wel bevallen van Pippa, het jaar erop was ik net verhuisd na de scheiding en afgelopen jaar werd Nova geboren, en zaten we midden in een verhuizing en verbouwing. Ach, en zo is er altijd wat hè. We kiezen er nu voor, om na de twee verjaardag van de meiden even wat rust te nemen en dan gezamenlijk een feest te geven. Dan doen we het gelijk maar goed. Huis vol, drankenkast leeg aan het eind van de avond. Je kent die feestjes vast wel.

Wat ik wel ga doen vandaag?

Wat ik vandaag wel ga doen, is de winnaar bekend maken van mijn verjaardagswinactie van de Your Purpuz planner op mijn Instagram. Als je snel bent, kun je nog meedoen, dus waag gerust nog een kansje! Je wint namelijk niet alleen voor jezelf een planner, maar je mag er ook een voor je bestie uitzoeken! Dat is nog eens leuk cadeautjes weggeven, vind je niet?

Ik wens je een hele fijne dag!

liefs kirsten