Ik kan het niet genoeg benadrukken: in deze drukke tijden is het belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen. Door af en toe een momentje van rust te pakken, zul je zien dat je al die drukte ook een stuk beter aan kunt. In de blog van vandaag vertelt Salina hoe je met de producten van PaperStar zo’n momentje voor jezelf kunt pakken. Zij laat zien hoe je opvallende (kerst) kaarten kunt maken. Lekker aan de creatieve ontspanning dus!

Klik op de bovenstaande afbeelding om alle blogs van de Mamagische Adventskalender terug te lezen!

Creatieve ontspanning hoeft niet moeilijk te zijn!

“Zo knap hoe jij dat doet”… “Ik ben zó niet creatief!” … “Oh ik zou dat ook wel willen..”. Enkele kreten die ik dagelijks hoor in mijn DM of wanneer mensen een zelfgemaakt kaartje of doosje van mij krijgen. En dat terwijl het zó makkelijk kan zijn. Vooral met de creatieve kits van Stampin’ Up!, het Amerikaanse creatieve merk waar ik mee werk. Deze kits hebben alles wat jij nodig hebt om jouw kaarten of projecten tot een succes te maken. En zijn dus helemaal ideaal voor de beginnende (papier)creatieveling. Heb ik je aandacht?

Check dan deze simpele kerst kaarten die ik maakte met de Christmas Gifting set. Ziet er meteen indrukwekkend uit. En ik beloof je, jij kunt dit ook. 

Aan de slag met een creatieve kit

In dit geval heb ik zelf kaarten van kraftpapier toegevoegd en van de labels kaarten gemaakt. Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd zijn, de figuren al gesneden en je hebt alleen wat lijm nodig. Dus is er geen excuus meer om hier niet mee aan de slag te gaan. En heb je een beetje hulp nodig, bekijk dat onderstaande video!

Het fijne van een kit is dat er meteen een inktkussentje, stempelblok en stempelset bij zit. Dus je bewaart deze meteen voor je volgende projecten. Zo bouw je al voorzichtig aan je creatieve imperium, zonder meteen overweldigd te worden door alle mogelijkheden.

Zelf je kerst kaarten maken?

Hoe lang is het geleden dat jij een zelfgemaakte (kerst)kaart naar iemand hebt gestuurd? Of misschien heb je dit wel nog nooit gedaan. Om nu op dit moment nog aan je kerstkaarten te beginnen is misschien een beetje laat. En knutselstress is niet de bedoeling uiteraard. Maar misschien wordt 2024 wel jouw creatieve jaar! En daar wil ik je graag een handje bij helpen. 

Joehoe! Ik geef een kit weg! En deze mag je zelf kiezen. Omdat smaken verschillen en het assortiment wisselend is. Op het moment dat je gewonnen hebt, krijg jij van mij de link om te kijken welke kits op dat moment actueel zijn. Hieronder staat nog een kleine impressie. 

Een impressie van de te leuke kits van Stampin’ Up

Geef hieronder aan waarom jij komend jaar zelf toch eens creatief aan de slag wilt. Ben jij de grootste knutselkluns en hoop je dat het hiermee wel lukt? Of misschien wil je gewoon eens kennis maken met deze mooie producten. Of… Enfin, je snapt het wel.

Ik kan niet wachten om jouw creatie te zien! Oh, Kirsten loot binnen nu en 7 dagen een winnaar, dus niet wachten hoor. En misschien zijn er wel creatievelingen in jouw omgeving die je dit ook gunt, stuur ze vooral deze blog. 

Zie je graag op mijn socials of in real life! Fijne Kerstdagen!

Liefs & Creatiefs

Salina | PaperStar*

Win een creatieve kit van PaperStar!

Ben jij ook helemaal enthousiast om lekker aan de slag te gaan? Ik wel en ik vind het bijna jammer dat ik zelf niet mee kan doen met deze actie, haha. Doe snel mee met deze superleuke winactie, waar je na de kerst ook lekker mee aan de slag kunt. Je mag als je wint dus zelf een creatieve kit naar keuze uitzoeken, voor alle smaken is er iets!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter op deze blog dat je mee doet. Waarom wil jij weer aan de knutsel en met wie zou jij graag aan de knutsel gaan? Deel deze blog dan vooral met deze persoon!
  • Ik waardeer het ook ENORM als je deze blog deelt op Facebook of Instagram. 
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen zodat ik je kan mailen als je wint.
  • Wil je wat extra kerstliefde teruggeven? Volg PaperStar dan op Instagram (@paperstar.nl) of Youtube (PaperStar – Salina). Dit is niet verplicht maar je maakt Salina er wel heel blij mee! En het kost niets hè!
  • Meedoen kan t/m 24 december 2022. Hierna trek ik een winnaar. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel plezier met je creatieve ontspanning!

Liefs, Kirsten