Doe je weer mee met een creatief blokje? Dit keer gaan we kerstkaarten handletteren met Nicole’s Letters. Zij laat zien hoe je heel simpel met brushletteren een kerstkaart kunt maken.

Klik op de bovenstaande afbeelding om alle blogs van de Mamagische Adventskalender nog eens terug te lezen!

Creatieve ontspanning: je eigen kerstkaarten handletteren

Eerder in deze Mamagische Adventskalender hadden we al de blog van Bureau Zelfzorg, met de Zendrawing tutorial waarmee jij even een momentje van rust kunt creëren door creatief bezig te zijn. Als je dat nu al heel leuk vond, raad ik je zeker aan om ook deze tutorial voor het handletteren van je eigen kerstkaarten te bekijken. Nicole van Nicole’s Letters maakte deze speciaal voor de Mamagische Adventskalender dus ga er lekker mee aan de slag! In de tutorial laat Nicole de bushletter techniek zien, die echt niet zo moeilijk is als je misschien denkt. Ga lekker oefenen en als het je lukt, stuur je me dan een (digitaal) kaartje?

Nicole’s Letters is een webshop met allemaal handgeletterde, gepersonaliseerde items. Neem vooral eens een kijkje op haar site als je op zoek bent naar een origineel cadeau!

Wat heb je nodig om een kerstkaart te handletteren:

Niets geen lange lijst met benodigdheden. Met een stuk papier en een bushpen kun je direct aan de slag!

Online cursus brushletteren van Nicole’s Letters

Zou jij uitgebreider willen leren over handletteren en brushletteren? Bekijk dan de online cursus brushletteren van Nicole’s Letters. Superleuk voor jezelf of om cadeau te doen zodat jullie samen lekker creatief aan de slag kunnen! Ik heb ‘m zelf ook gedaan en echt, het is zo leuk om te doen. Met de makkelijke instructiefilmpjes en de oefenbladen leer je echt de fijne kneepjes van deze leuke, creatieve techniek. <Helaas, Nicole is gestopt met het geven van workshops, je kunt deze workshop en cursus dus helaas niet meer doen>

Veel plezier!

Liefs, Kirsten

Deze blog bevat affiliate links. Als jij op de link klikt, of een bestelling doet bij een van deze webshops, krijg ik een klein bedrag daarvoor. Centenwerk dus hè, geen fortuin 😉