Je hebt het vast al wel eens voorbij zien komen: een lijntekening. Lijntekeningen zijn superleuk om in te lijsten maar je kunt ze ook heel goed gebruiken als versiering. Op een broodtrommel, een drinkfles of een lijntekening op textiel. NOOSS stuurde mij een hele toffe trui met lijntekening op, gemaakt van een foto van mijn meiden. Een trui die ik met heel veel plezier zal dragen want naast dat ik ‘m ontzettend leuk vind, is de trui ook nog eens lekker warm!

Lijntekening op textiel

Hoe leuk is het, zo’n lijntekening op textiel? Lijntekeningen worden gemaakt een een foto die je zelf aanlevert. Door de juiste lijnen wél en andere juist weer niet te tekenen, krijg je een hele minimalistische tekening, perfect om te drukken! Dat is dan ook wat je bij NOOSS kunt laten doen. Met een lijntekening van jouw eigen favoriete foto maak je een trui, t-shirt of katoenen tas geheel uniek. Natuurlijk superleuk voor jezelf maar ook echt perfect als origineel cadeau. Denk aan een foto van de (klein)kinderen, van je bruiloft, je huisdier of je vriendinnenclub. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan in een lijntekening op textiel!

Lijntekening op textiel door NOOSS

Het bestellen is heel simpel. Je kiest je product waarbij je gelijk kunt aangeven welke kleur en welke kleur opdruk je wilt. Daarbij kun je jouw favoriete foto uploaden. Daar gaat NOOSS mee aan de slag. Als er een lijntekening is gemaakt, krijg je altijd eerst een voorbeeld te zien. Ben je tevreden of wil je nog wat aanpassen, dat is geen enkel probleem. Wat, ik stuurde zelfs nog 2 andere foto’s omdat we Nova’s gezichtje maar niet ‘als Nova’ kregen en dat was echt geen enkel probleem.

Over NOOSS

NOOSS is de webshop van mijn blogvriendin Sarah. Je kent Sarah misschien nog wel van haar Moeder zijn volgens… een paar jaar geleden. Het doel van NOOSS is een inclusief Nederland. Inclusief voor iedereen, geen enkele beperking uitgezonderd. Dit doel komt voort uit Sarah’s eigen ervaring als moeder van een dochter met een beperking. Het kwam regelmatig voor dat zij dingen nodig had, die niet verkrijgbaar waren. Neem bevoordeeld de kwijldoekjes waar het allemaal mee begonnen is. Mensen met een beperking hebben vaak last van overmatig kwijlen en in de winkels vind je gerust kwijldoekjes voor baby’s, maar natuurlijk niet voor oudere kinderen of zelfs volwassenen. Dus maakten Sarah en haar toenmalige businesspartner deze kwijlsjaals zelf.

Inmiddels is Sarah alleen verder gegaan met haar webshop en kwam er een naamswisseling. NOOSS heeft meerdere betekenissen maar de belangrijkste is wel de link naar Sarahs dochter Mirthe, wiens tweede naam Noa is. Daarnaast is NOOSS ook ‘being nosy’ – nieuwsgierig zijn. Want we mogelijk allemaal wel meer nieuwsgieriger worden naar elkaar voor een meer inclusieve wereld. Op een gepaste manier vragen stellen aan iemand met een beperking of zijn of haar begeleider zorgt voor meer begrip en hoe je dat het beste kunt doen lees je binnenkort in een gastblog die Sarah speciaal over dit onderwerp heeft geschreven.

Nog steeds verkoopt NOOSS allerlei handige dingen voor mensen met een beperking maar Sarah heeft haar creatieve talenten ook ingezet om leuke producten te ontwikkelen voor iedereen, met of zonder beperking. Zoals deze te gekke trui met lijntekening!

Lijntekening op t-shirt, trui of tas
Ja ik weet het, ik had wel even mogen strijken maar toen het EINDELIJK droog was, ben ik gelijk naar buiten gerend om foto’s te maken, haha!

Zei daar iemand korting?

Omdat ik zo enthousiast ben over deze te gekke trui met lijntekening, was Sarah van NOOSS zo tof om een kortingscode aan te maken voor mijn lezers. Met code MAMAGISCH15 (alles in hoofdletters) krijg je tot 31-12-2023 15% korting in de webshop van NOOSS. Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Hoe tof is het om met de feestdagen zoiets leuks cadeau te doen aan je vrienden of familie? Origineler wordt het niet!

Afsluitende handtekening met bijschrift 'Liefs, Kirsten'.