Hieperdepiep hoera! Vandaag bestaat Mamagisch 5 jaar!

5 jaar Mamagisch

Jeetje, alweer 5 jaar Mamagisch.nl. En weet je, daar ben ik maar wat trots op. De blog die ik ooit startte omdat ik me nogal verveelde tijdens mijn zwangerschapsverlof van Nova, is uitgegroeid tot een super toffe website waar inmiddels maandelijks meer dan 6000 unieke bezoekers langs komen om de blogs te lezen.

Mamagisch bestaat 5 jaar.

De best gelezen blogs van Mamagisch

Wist je dat er een paar blogs zijn die, soms al jarenlang, de meeste bezoekersaantallen behalen? Grappig dat mensen toch steeds terug blijven komen om bepaalde blogs opnieuw te lezen! En het is natuurlijk ook heel tof dat sommige mijn blogs het ontzettend goed doen, zelfs tussen de grotere websites!

Met stip op 1: Kindsproof pastasaus

Dit recept voor een kidsproof pastasaus die vol zit met verstopte groente is een echte knaller. Meer dan 1000 bezoekers per maand komen via Google op Mamagisch terecht om dit recept te maken. En ze blijven terugkomen! Dat snap ik natuurlijk wel, want als je in een pastasaus gerust anderhalve kilo groente kunt verstoppen waar je kinderen niets van proeven, ben je hartstikke lekker bezig!

Nummer 2: het spelletje Tienduizenden

In het zomerseizoen gaat deze blog altijd helemaal door het dak qua bezoekersaantallen maar ook in de winterperiode komen zijn er genoeg mensen op zoek naar de spelregels van dit leuke dobbelspel. Ik leerde het ooit van mijn ouders en we spelen het 30 jaar later nog steeds ieder jaar op vakantie!

Op 3: Alles over het Kobo Plus abonnement

Je hebt vast gezien dat ik de afgelopen jaren meer ben gaan delen over de boeken die ik heb gelezen. Ik vind het leuk om anderen te inspireren om mee te lezen (zoals ik ook doe op mijn kinderboekenblog Mamaleestvoor.nl ) en sinds ik een Kobo Plus abonnement heb, lees ik zelfs nóg meer. In deze blog lees je alles over dit online boekenabonnement en krijg je natuurlijk het antwoord op de vraag of een Kobo Plus abonnement het geld ook echt waard is!

We zullen doorgaan…

Zoals Ramses Shaffy het al bezong in zijn lied: we zullen doorgaan. Ik zou er niet aan moeten denken om te stoppen met Mamagisch. Zeker niet nu ik net afgelopen week mijn webshop heb geopend en er hiermee weer een nieuwe manier is om mijn creativiteit te uiten. Natuurlijk blijf ik gewoon weer lekker bloggen over ouderschap, alles in en om het huis en natuurlijk alle mogelijke manieren van ontspanning. En heb je verzoekjes of lijkt het jou ook eens leuk om een blog te schrijven op Mamagisch, schroom dan zeker niet om hieronder even een reactie achter te laten!

Op naar de volgende 5 jaar!

liefs Kirsten