Wat ontzettend leuk dat je het eerste vakje van de Mamagische Adventskalender open maakt! Van 1 tot en met 24 december staat er iedere dag een nieuwe blog voor je klaar met de leukste kerstgerelateerde zaken. Van heerlijke recepten tot de nieuwste kersttrends en van leuke knutselideetjes tot een zelfzorgmomentje in deze drukke periode. Speciaal voor jou geschreven, uitgezocht en gemaakt. Omdat cadeautjes geven bijna net zo leuk is als cadeautjes krijgen!

Wat kun je verwachten van de Mamagische Adventskalender?

Maar dat is natuurlijk niet alles. In deze 24 dagen van de Mamagische Adventskalender zijn er maar liefst 8 toffe winacties en ook nog een aantal hele leuke gratis weggevers. Reden genoeg om iedere dag even een kijkje te nemen bij de nieuwe blogs!

Lees hier alle blogs van de Mamagische Adventskalender nog eens terug!

Elke nieuwe blog komt online om 7.00u in de ochtend. Je zult het vast ook op Facebook of Instagram voorbij zien komen, met een linkje. Het organiseren van zo’n adventskalender is super leuk maar kost ook enorm veel tijd. Elk bezoek aan de site of het delen van een post wordt ENORM gewaardeerd. Niet alleen door mij maar natuurlijk ook door alle andere bloggers en ondernemers die hun best hebben gedaan om deze adventskalender voor jou zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Wat je verder vast nog wil weten over de winacties

Om even lekker praktisch te doen, zijn een aantal zaken natuurlijk wel belangrijk. Voor de winacties geldt dat ze 7 dagen na plaatsing lopen. Je kunt alleen meedoen door te reageren op de blog met een geldig e-mailadres. Dat heb ik nodig om contact met je te leggen als je wint. Ik trek random een winnaar, met behulp van een random namentrekker. Het is dus niet nodig om je hele levensverhaal toe te voegen aan de reactie. Alleen gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de desbetreffende ondernemer die de prijs beschikbaar stelt. Alle andere gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Ik wil jou ontzettend veel plezier wensen met deze Mamagische Adventskalender en wens je en Mamagische decembermaand toe!

Liefs, Kirsten