Soms leer je door dat hele blogger zijn enorm leuke mensen kennen. Zo ook Naomi van Ellenmae.nl. Naomi is de bedenker van de Luna Familieplanner. Begin dit jaar vroeg zij mij om een leuke review te maken over deze familieplanner en omdat ik daar, volgens haar, zo’n leuk filmpje van heb gemaakt, vroeg ze mij laatst of ik dat ook voor haar nieuwste aanwinst in de Ellenmae.nl familie, de MiLUNA Familieplanner, te doen. Hoef je mij geen twee keer te vragen, want ik vind haar producten echt heel tof!

Het verschil tussen de Luna en de MiLUNA familieplanner

In het onderstaande filmpje vertel ik je alles over de MiLUNA Familieplanner, maar het is wellicht wel handig om je te vertellen wat het verschil is tussen de Luna en de MiLuna. Beide planners zijn op lekker groot formaat en allebei heel goed te gebruiken voor het hele gezin. Waar de Luna planner wat uitgebreider is qua invulling, en je je maandoverzicht op twee pagina’s hebt, geeft de MiLUNA juist lekker veel ruimte om je eigen dingen op te schrijven omdat je maandoverzicht op één pagina staat. Voor mij perfect om ‘m te gebruiken voor het bijhouden en plannen van mijn blogs en socials.

De review vlog van deze gave planner!

MiLUNA planner
Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan!

Vond je mijn filmpje leuk, informatief of wil je gewoon op de hoogte blijven van mijn andere filmpjes, reviews en vlogs? Like dit filmpje door het duimpje omhoog te doen en abonneer je op mijn kanaal! Kost jou niets, helpt mij wel!

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de verschillende planners en producten van Ellenmae.nl? Volg Naomi op Instagram om op de hoogte te blijven van haar gave planners, stationary én de toffe (gratis) printables!

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.
Links in deze blog zijn mogelijk affiliatelinks.

liefs kirsten