Soms zie je door de bomen het bos niet meer in webshopland en dan is het des te leuker om weer eens een superleuke webshop te vinden die leuke, hippe kinderkleding verkopen en daar ook nog eens altijd een leuke korting op geven! Ik mocht komen shoppen bij Mini More en ging helemaal los met hun eigen kinderkledingcollectie Louder!

Betaalbare kinderkleding

De naam Mini & More had ik al wel een paar keer voorbij zien komen en ook had ik al wel eens op de webshop rondgekeken. Ook ik zwicht gemakkelijk voor de reclames die ik op social media voorbij zie komen, alleen kan ik mezelf altijd wel goed inhouden met het uiteindelijke bestellen, haha. Hoe dan ook, als zo’n reclame je doet klikken, is dat toch vaak wel omdat hetgeen je op de foto’s ziet je aanspreek. En of deze (outlet) webshop mij aanspreekt! Echt leuke, hippe kinderkleding met heel vaak fijne kortingen. En houden we niet allemaal van korting?

Mix and Match met Louder!

Naast dat Mini & More heel veel bekende kledingmerken verkoopt, denk aan 4President, Quapi, O’chill en Cruyff, verkopen ze ook kinderkleding van hun eigen merk Louder!. Het merk heeft zowel een jongens- als een meisjescollectie in de maten 86 tot en met 164. Dat betekent natuurlijk twinnen is winnen! Nu vinden mijn meiden dat gelukkig nog leuk en willen ze alles wat ik uitzoek ook nog aan. Dat maakt het shoppen in ieder geval een stuk makkelijker. Daarbij waren alle jurkjes die ik uitzocht ook nog eens enorm in de sale (nu nog maar €8,95 per stuk) dus ik kon mijn winkelmandje flink volgooien!

twinnen meisjes

In de categorie winnen is winnen, koos ik deze jurkjes (model Sophie) met bijpassende legging (model Pippa – je snapt dat ik die wel moest kopen!) voor ze uit. Wat ik erg leuk vind, is dat de kleuren mooi overeenkomen en je dus binnen dezelfde collectie flink kan mixen en matchen. Zo past de gele legging ook perfect bij het jurkje Lucy Happy Panters en bij de hoodiejurk Ilse op onderstaande foto.

LOUDER! stoere kinderkleding

Materialen

Deze jurkjes van Louder! zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Dat betekent dat de stof lekker soepel aanvoelt, mee rekt en ook nog eens comfortabel zit. Het advies is om de kleding op 30 graden te wassen. Ze kunnen niet in de droger maar aan een haakje of een droogrek is dit soort kleding toch ook wel snel droog en is het gebruik van de droger ook helemaal niet nodig.

mini and more kinderkleding met korting

Nova draagt hier jurkje Lucy Leopard en Pippa draagt Lucy Flowers. En eindelijk past die gele legging daar ook gewoon prima bij. Lekker vrolijk!

Modellen

In de collectie zie je veel zelfde van dezelfde vormen/modellen terug. Persoonlijk vind ik dat heel fijn, want als een kledingstuk dan lekker zit, kun je het in meerdere verschillende kleuren of printjes aanschaffen zonder dat het gelijk lijkt of ze dezelfde kleding aanhebben. Zo zag je op de eerste foto een wat meer aansluitend jurkje, draagt Nova op de tweede foto een jurkje met een elastieke band en zijn de foto’s hier direct boven en onder van zo’n heerlijke model met een koordje wat eigenlijk altijd lekker zit.

Ik vind het vooral belangrijk dat kleding er, naast er leuk uit te zien, ook lekker zit en je er goed in kunt bewegen. Kinderen moeten lekker kunnen spelen, zitten en natuurlijk bewegen zonder dat hun kleding ze in de weg zit.

Mix and match kinderkleding van LOUDER!

Nova draagt hier het jurkje Lucy Stripes en Pippa draagt jurkje Lucy Rainbows (die overigens wel nét een andere kleur geel heeft).

Fijne ervaring met Mini & More

Natuurlijk is het altijd fijn als je ergens mag komen shoppen maar ik vind het zeker ook even belangrijk om te laten weten hoe het bestellen mij is bevallen.

Wat ik heel fijn vond aan het bestelproces is dat je bij het overzicht van het merk je met je muis over de foto’s kunt gaan en je gelijk kunt zien welke maten er nog beschikbaar zijn. Natuurlijk kun je dat ook filteren, maar ik vond dit een hele fijne en overzichtelijke toevoeging.

In de omschrijving van de kledingstukken staan ook de afmetingen duidelijk vermeld. Dus twijfel je over de maat, dan kun je gewoon wat armen, benen en heupen opmeten om zo toch de goede maat te bestellen. Wat voor mij het helemaal af zou maken? Als er bij de jurkjes gelijk een overzicht staat van bijpassende leggings, in bijvoorbeeld dezelfde of bijpassende kleur. Dat vind ik toch altijd een beetje lastig te zien vanaf een scherm.

In je winkelwagentje heb je duidelijk overzicht van je bestelde items met duidelijk erbij welke maat. Toch wel heel handig als je heel veel vrolijke meisjesjurkjes in je winkelmandje hebt gegooid. Vanaf een bedrag van €75,- is het gratis verzenden, tot dat bedrag zijn de verzendkosten €2,95 (brievenbus) of €4,95 (pakket).

Ik had mijn bestelling supersnel in huis. Op woensdagmiddag besteld en op donderdag kwam het pakket al binnen met PostNL. Super geregeld dus! Al met al dus een hele fijne winkelervaring bij Mini & More. Ik weet nu al dat ik daar zeker vaker een bestelling zal gaan plaatsen!

Voor het schrijven van deze blog kreeg ik shoptegoed om zelf te besteden aan hippe kinderkleding bij Mini & More. Hierdoor is mijn mening niet beïnvloed.

Afsluitende handtekening met bijschrift 'Liefs, Kirsten'.