Ik mag jullie deze maand weer een tof product van Fotocadeau laten zien en laat dat er nu eentje zijn waar ik al heel lang naar op zoek was! Eindelijk hebben wij dan ook een gepersonaliseerd naambordje bij de voordeur!

Knibbel, knabbel, knuistje, wie woont er in dit huisje?

Nadat ik de zoveelste pakketbezorger vertwijfeld aan de deur had staan, omdat hij het huisnummer wel kon zien maar niet de naam van de bewoners, werd het tijd om daar eens verandering in aan te brengen. Nu is dat in ons samengestelde gezin nog niet de meest makkelijke opdracht. Wij hebben namelijk drie verschillende achternamen en hoe leuk ik het ook vind om zo’n Familie Huppeldepup bordje op te hangen, Ik en Pippa dragen niet dezelfde achternaam als Sebas en Nova, wat, we dragen allebei een verschillende naam. Lang verhaal kort: ik vond het geen fijn idee als Pippa de enige zou zijn met een andere achternaam, dus hield ik bij het geregistreerd partnerschap mijn eigen naam. Maar ja, hoe zet je dat dan op je naambordje?

Leisteen met witte letters

Goed, terug naar dat naambordje bij de voordeur. Ik mocht bij Fotocadeau een geheel eigen exemplaar uitzoeken en hoewel ik helemaal los wilde gaan, heb ik uit voorzorg toch maar even Sebas geraadpleegd. Hoewel ik zelf zeker voor een vrolijk kleurtje was gegaan, koos hij toch voor het wat stoerdere leisteenmotief. Vind ik ook mooi, dus dat was snel geregeld.

Omdat ik toch een vriendelijke uitstraling wilde, nam ik een cirkel. Als afmeting nam ik de meest gangbare maat, met een doorsnede van 30 centimeter. Ik koos de opmaak en het lettertype, nam er een mooi ophangsysteem bij en was echt verrast toen ik mijn bestelling 2 dagen later al werd bezorgd! Snelle service, daar hou ik van!

Het mooie aan deze naambordjes van aluminium is, is dat ze bestand zijn tegen weer en wind, dus je hebt er geen omkijken naar!

Zelf een naambordje voor de voordeur maken

Veel makkelijker dan dit gaat het niet hoor. Via Fotocadeau maak je een naambordje naar wens in een paar hele simpele stappen. Maak eerst een keuze voor het materiaal. Je kunt kiezen uit verschillende soorten aluminium en plexiglas. Vervolgens maak je een keuze uit de verschillende vormen en kies je een prachtig design of gebruik je een eigen foto. Daarna kies je de opmaak van de tekst en voegt vervolgens je eigen huisnummer, namen en eventueel een versiering bij. Tot slot maak je de keuze hoe het naambordje op wilt hangen en bestellen maar!

Zo’n naambordje is behalve bij de voordeur ook op andere plekken heel handig. Wij hebben bijvoorbeeld aan de achterkant bij de poort ook een bordje en een bel hangen, omdat de pakketbezorgers nogal eens naar de achterkant worden gestuurd door hun navigatie. Daarnaast is het ook nog eens een heel origineel cadeau om te geven bij een housewarming of gezinsuitbreiding. Hoe leuk is het om met een nieuw naambordje aan te komen in plaats van kleertjes of een knuffel?!

Wil jij ook zo’n tof naam- of huisnummerbord met naam bestellen op Fotocadeau.nl? Bijna het hele jaar door hebben ze mooie kortingsacties lopen die ook gelden op de naambordjes. Neem dus zeker even een kijkje en laat je verrassen over wat ze nog meer voor toffe fotoproducten maken!

Welk naambordje vind jij het mooist?