Speciaal voor de Mamagische Adventskalender schreef Peggy Kegel een blog over natuurlijke producten als kerstcadeaus. Cadeaus waarmee jij zeker zult opvallen. Peggy weet alles over natuurlijk producten en kan je ook uitleggen hoe je de overstap kunt maken naar natuurlijke producten in huis. En heel leuk, ik mag namens haar ook nog een mooi pakket met aloë vera producten verloten. Lees je snel verder?

Klik op de bovenstaande afbeelding om alle blogs van de Mamagische Adventskalender nog eens terug te lezen!

Val op met jouw kerstcadeau

De Sint is net vertrokken naar Spanje en het volgende feest dient zich alweer aan. Het feest van gezellige lampjes, het samenzijn met familie of vrienden en het heerlijke eten. Sommigen kiezen ervoor om op vakantie te gaan. Anderen willen het liefst thuis zijn. De meesten hebben een kerstboom met cadeautjes eronder. De grootte van de boom en de hoeveelheid cadeaus kun je zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk. Maar er is 1 ding wat iedereen graag wil. Jij wil het mooiste cadeau geven. Dus… werk aan de winkel. Val op met jouw kerstcadeau!

Standaard geschenkpakket van de welbekende merken

Ben jij iemand, die naar een reguliere parfumerie of drogisterij gaat voor een standaard geschenkpakket van de welbekende merken? Voor de man een pakket met een deodorant en een aftershave en voor de vrouw een douchegel met een bodylotion. Niks mis mee natuurlijk, maar het is wel veel van hetzelfde. Het is veelal het goedkoopste en het gemakkelijkste om voor deze optie te kiezen. Maar sta je er weleens bij stil wat de ingrediënten zijn van de producten, die je geeft? Veel van deze standaard producten zijn chemisch en niet altijd goed voor je huid. Lees goed achter op de verpakking wat er op de ingrediëntenlijst staat. Hoe hoger een ingrediënt op de lijst staat, hoe meer er van in zit. En vraag je dan af of je daar blij van wordt.

De overstap naar natuurlijke producten

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een overstap te maken naar puur natuurlijke producten. Dezelfde producten, die in een standaard geschenkpakket zitten, maar dan op natuurlijke basis. Producten met als hoofdingrediënt pure aloë vera bijvoorbeeld. Aloë vera voedt de huid tot diep in de derde huidlaag. Je hebt veel minder van een product nodig voor een optimaal resultaat, dus je doet er ook nog eens heel lang mee. Nóg leuker is om te kiezen voor de niet standaard producten. Neem bijvoorbeeld een aloë vera tandpasta, zonder fluoride, een blok aloë vera zeep met avocado olie en een heerlijke lippenbalsem. En als kers op de taart kun jij deze producten winnen.

Win dit pakket!

Wil jij een leuk ingepakt geschenkpakket winnen met de aloë tandpasta, de aloë met avocado zeep en de lippenbalsem? Doe dan nu mee met deze winactie!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter op deze blog dat je mee doet. Vertel je ons voor wie je het pakket zou willen winnen?
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen
  • Wil je wat extra kerstliefde teruggeven? Volg Peggy Kegel dan op Instagram of TikTok. Dit is niet verplicht maar je maakt deze ondernemer er wel heel blij mee! En het kost niets he 😉
  • Meedoen kan t/m 13 december 2022. Hierna trek ik een winnaar. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes!

Liefs, Kirsten