Diamonds are a girls best friend! Niets is leuker dan een mooie outfit helemaal af maken met een mooi sieraad. Dit keer nam ik een kijkje in de webshop van DRKS sieraden en zocht een aantal prachtige items uit! #gekregen

Over DRKS

DRKS is het sieradenmerk van Miriam en Filip Burman – Derksen. In 2013 stopte Miriam met het werken als advocaat om zich volledig te gaan richten op het ontwerpen van sieraden voor haar eigen merk. Inmiddels doet ze dat allang niet meer alleen er werken er zo’n 40 jonge en gedreven mensen bij DRKS om de mooiste sieraden voor jou klaar te maken, in te pakken en te verzenden. Naast prachtige (gepersonaliseerde) sieraden heeft DRKS ook diverse andere producten in huis. Denk aan leuke gadgets zoals sleutelhangers, flesopeners, taartscheppen en hondenpenningen en natuurlijk alles speciaal voor jou gemaakt.

DRKS sieraden mooi verpakt.

Het leuke aan het ontvangen van een pakketje van DRKS is toch wel het openmaken. Want zeg nou zelf, wie wordt er niet vrolijk van zulke mooie ingepakte cadeautjes?!

Dit zocht ik uit bij DRKS

Speciaal voor deze blog mocht ik van DRKS een drietal sieraden uitzoeken in hun webshop. En daar was ik best wel even zoet mee. Wat een enorm ruime keus! Nu geef ik wel toe dat de keuze een tikkeltje overweldigend kan zijn. Het zou heel fijn zijn om bijvoorbeeld op kleur of materiaal te kunnen sorteren, maar wellicht wordt dat in de toekomst wel aangeboden. Hoe dan ook, ik vond uiteraard weer een aantal prachtige items die ik graag met je deel!

Crystal Drop

Voor mezelf koos ik deze prachtige oorbellen en ketting genaamd Crystal Drop. De sieraden in deze lijn zijn gemaakt van stainless steel. Dit materiaal heeft de eigenschap niet te verkleuren en is geschikt voor mensen met een allergie. Het kan soms een beetje dof worden, maar dan kun je het met een poetsdoekje gewoon weer mooi opwrijven!

DRKS oorbellen en ketting Crystal Drop

Ik koos voor deze serie, die overigens ook nog een prachtige armband heeft, omdat ik de druppel heel stijlvol vind. Het is een sieraad dat de juiste sparkle geeft, maar toch subtiel genoeg is. Ik ga nu eenmaal niet zo graag als discobal door het leven, haha. De oorringen zijn aan de voorkant ingelegd met steentjes voor extra glam en hebben daarbij een handig kliksysteem, dus geen gepriegel met de ringetjes.

De druppelbedel heeft een prachtige fijne ketting van 40 centimeter met een 5cm verstelstukje. Je kunt hiermee dus zelf bepalen hoe hoog of laag je de ketting wilt dragen.

Een cadeautje voor Pippa

Speciaal voor Pippa koos ik een set kinderoorbellen. Na wat fiasco’s met ontstoken gaatjes door goedkope oorbelletjes van minder goede materialen koos ik nu deze superleuke ringetjes met sterretjes eraan. Ook deze oorbellen zijn gemaakt van stainless steel, dus ik hoop dat ze hier heel veel plezier van zal hebben!

kinderoorbellen star

Deze kinderoorbellen zijn ook weer voorzien van het handige kliksysteem, waardoor het in en uit doen van de oorbellen zo gepiept is. Overigens zijn deze ringetjes ook goudkleurig verkrijgbaar!

Daarbij vond ik het leuk om bij dit cadeau nog een persoonlijke boodschap te doen. Dit kaartje kun je van je gratis toevoegen en van je eigen tekst laten voorzien. Een superleuk detail voor een cadeautje!

Wat vind jij van mijn keuzes? En welk sieraad zou jij zelf uitzoeken bij DRKS?

Afsluitende handtekening met bijschrift 'Liefs, Kirsten'.