Wat leuk dat je weer een nieuw vakje hebt open gemaakt van de Mamagische Adventskalender! Dit keer heeft creatief vormgever Dianne Schottert een leuke verrassing voor je. Zij maakte een set printable kerstlabels waarmee jij je kerstcadeaus nog mooier kunt inpakken!

Klik op de bovenstaande afbeelding om alle blogs van de Mamagische Adventskalender nog eens terug te lezen!

Download de printable kerstlabels hier!

Hoe leuk zijn deze printable kerstlabels die Dianne speciaal voor de Mamagische Adventskalender heeft gemaakt? Tof toch! Echt het allerleukste: je kunt ze gratis downloaden en zo vaak gebruiken als je wilt. Niets houdt jou meer tegen om van je kerstcadeaus echte eyecatchers te maken. Klik op de onderstaande afbeelding om de PDF met beschrijving te downloaden en ga lekker aan het inpakken!

Over Dianne Schottert

Dianne Schottert is Brand- & Design/creative vormgever. Ze creëert voor startende ondernemers een ‘custom made’ Personal Brand, die ervoor zorgt dat ze ook echt uitstralen waar zij voor staan en die aanslaat bij hun klanten. Met DSigns verzorgt ze betaalbare branddesigns en zorg voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf! Ze maakt onder andere social media templates, templates voor IG stories, presentaties etc. 

Branding is meer dan alleen maar een kleurtje en een lettertype aanklikken en hopen dat de boodschap overkomt. Een Personal Branding van DSigns staat voor unieke, herkenbare ontwerpen met kleuren die echt bij jou en je bedrijf passen. Als branding designer, kijkt ze verder dan alleen naar wat je mooi vindt en maak gebruik van uitgebreide kennis van kleuren en hun betekenissen. Samen met de klant kijkt ze naar de kracht van het bedrijf en welke kleuren daarbij passen. Het resultaat is een branding waarbij alle stukjes op hun plek vallen zodat je met meer energie, plezier en rust, productief bezig kunt met de groei van je bedrijf. 

Wil je dat ik een keer met je meekijk naar jouw branding of heb je andere vragen? Plan dan een GRATIS BrandBoost Call in.

Veel plezier met de printable kerstlabels!

Liefs, Kirsten