Bij een feestje horen slingers en ballonnen toch? Het afgelopen jaar heb ik Nathalie van Decor8yourparty leren kennen. Nathalie is ballonstylist en maakt de mooiste creaties om jouw feestje helemaal af te stylen. Speciaal voor de Mamagische Adventskalender heeft ze een hele fijne actie voor jullie bedacht. Lees dus snel verder als ij ook zo’n toffe ballondecoratie op je feestje wilt.

Klik op de bovenstaande afbeelding om alle blogs van de Mamagische Adventskalender nog eens te bekijken

Ballondecoratie voor elk feest

Volgens mijn kinderen is het feest als je ballonnen ziet. Dat is natuurlijk niet meer dan logisch, zeker als je ziet hoe kunstig ballondecoratie tegenwoordig gemaakt kan worden. Hier is het dan ook altijd de vraag of ze na afloop van het feestje een ballon mee mogen nemen en het zal niet de eerste keer zijn dat we met een ballon in de auto naar huis stappen. Ach, zie het maar als extra waardering voor de ballonstylist!

Nathalie van Decor8yourparty is ook zo’n ballonstylist die feestjes echt aankleedt met haar ballonencreaties. Naar ‘simpele’ helium ‘trossen’ maakt ze ook prachtige ballonpilaren, tafelstukken, ballonnenbogen en nou ja, eigenlijk alles wat jij met ballonnen kunt verzinnen! Voor de had ligt dat ze veel aanvragen krijgen voor verjaardagen, jubileumfeestjes en bijvoorbeeld babyshowers. ‘Maar een ballondecoratie kan eigenlijk bij ieder feestelijk moment!’. Haar Instagram @decor8yourparty staat vol met prachtige voorbeelden van haar werk.

Verjaardagsballonnen zijn altijd een succes!

Mooie momenten met ballondecoratie

Zelf vindt ze het maken van ballondecoratie ontzettend leuk om te doen. Het uitdenken van een ontwerp en samen met haar klanten iets te bedenken wat hun feest echt uniek zal maken is onderdeel van haar creatieve proces. Zelf is ze het meest trots op de bruiloft van haar goede vrienden die zij mocht decoreren met allerlei prachtige ballondecoraties. ‘Dat ik dit mocht doen voor mijn lieve vrienden, maakte de opdracht extra speciaal, zeker toen ze me na afloop zeiden dat dit hun bruiloft echt nóg mooier had gemaakt!’

Maar waar ze ook heel trots op is, is dat ze ook kinderen die ik het ziekenhuis lagen heeft mogen verrassen met mooie ballonnen. ‘Het is supermooi als je zoiets voor een ziek kind mag doen. Mijn hart maakt dan echt een sprongetje om te zien hoe blij ze er van worden en hoe speciaal en geliefd ze zich hierdoor voelen’.

Compleet gepersonaliseerd voor iedere leeftijd!

Een ballonnenboom voor kerst

Nathalie krijgt ook regelmatig aanvragen voor speciale feestdagen. Zo maakte ze voor een school dit jaar hele toffe ballonpilaren van Sinterklaas en Piet. Maar ook voor de kerst zijn ballonnen heeft geliefd. Zo maakt ze bijvoorbeeld hele leuke ballonnenbomen voor diverse etalages van winkels maar ook voor bij mensen thuis. Het leuke aan zo’n ballonnenboom is dat ‘ie helemaal in jouw eigen kleuren gemaakt kan worden. Unieker dan dat krijg je het niet!

Krijg korting op jouw ballondecoratie

Speciaal voor de volgers van de Mamagische Adventskalender heeft Nathalie een cadeautje. Jij krijgt namelijk korting op je feestelijke bestelling als je de onderstaande code gebruikt. Sla dus nu je slag en maak jouw feestje compleet! Bestellen of een offerte aanvragen kan makkelijk door een DM te sturen op Instagram, dan neemt Nathalie zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet niet de code te noemen in je bericht!

Liefs, Kirsten