Jaaaa, daar ben ik weer even een keertje. Ik weet dat het de afgelopen weken best stil is geweest hier. Ik schrijf me voor anderen een slag in de rondte maar voor mezelf komt er maar weinig uit mijn vingers. Wat ik wel doe is dagelijks posten op mijn Instagram, dus als je me daar nog niet volgt, weet je wat je te doen staat!

Goodiebox Vitamine Sea

Ook werd ik deze week weer verrast met een pakketje van Goodiebox. De box voor de maand juni heet Vitamine Sea en is een echt pakketje voor de zomer. En dit keer geen unboxing blog, maar een unboxing vlog! Je kunt ‘m hieronder bekijken of op Youtube zelf of op Instagram. Ik waardeer het als je ergens een duimpje omhoog of een hartje achterlaat!

Veel kijkplezier!

Trouwens, voor de kortingslink klik je hier! En als je nou denkt: daar moet ze eens een leuke video over maken, laat het me dan weten in de reacties!

liefs kirsten