Vandaag in Verhaal op Vrijdag vertelt Linda over hoe het voor haar was om al voor haar veertigste afgekeurd te worden. Echter heeft ze het er niet bij laten zitten en begon ze een prachtig online platform Level40.

Je krijgt een nieuwe heup, zit dan ineens al een jaar thuis, en daar bovenop word je ook nog afgekeurd voor je huidige functie als barista. En dat allemaal voor je veertigste…
Het overkwam mij…

Voor je veertigste een nieuwe heup

Mijn naam is Linda van Dijken, 40 jaar en ik ben een single mom. Alhoewel het mij niet altijd mee zit, sta ik toch bijzonder positief in het leven. Gewapend met een goeie dosis humor en zelfspot stap ik elke dag mijn bed uit. En elke dag een beetje soepeler! Dat was tot voor kort nog wel anders. Dat ik een heuppatiëntje was, wist ik al een jaar of 10. Maar dat ik voor mijn veertigste een nieuwe heup zou krijgen dat had ik niet voorzien. Je hoort het niet vaak en het heeft mijn leven behoorlijk op zijn kop gezet. Van een echte horeca tijger met een hands on mentaliteit veranderde ik in een hoopje op de bank met als enige hands on de afstandsbediening.

Wat ga ik nou doen...

Een jaar of twee geleden ben ik een blog gestart. Ik had eens een verhaaltje geschreven op Facebook waar super leuk op gereageerd werd door mijn omgeving en waarvan ze zeiden: “Daar moet je wat mee doen!” Zo gezegd zo gedaan. Mijn blog ging vooral over mijn eigen ervaringen en wanneer je niet zo lekker in je vel zit is het lastig om iets positiefs te schrijven. Ik voelde een verplichting en dat gevoel wilde ik niet meer. Daaropvolgend wilde ik iets in interieur gaan doen. Ik begon aan het bouwen van een website, had een opleiding als interieur stylist geboekt en toen kwam Corona… De euforie van “Dit wil ik gaan doen” maakte plaats voor “Ja maar hoe ga ik dat doen?”. Met mijn fysieke gesteldheid kan ik heus wel eens mijn woonkamer verbouwen maar voor dagelijkste kost sjouwen met meubels gaat ‘m niet worden Lin!
Weer kroop ik op de bank met mijn afstandsbediening in de hand wachtend tot er zich een ander plan voor zou doen.

En toen kreeg ik een ingeving

Op een dag postte ik weer eens een verhaaltje op Facebook en weer werd er met veel belangstelling op gereageerd. Ik werd uitgedaagd hier meer mee te gaan doen. Het vuurtje om te schrijven laaide weer op, maar dit keer met de kennis van mijn ervaring van de vorige keer. Ik stelde mezelf constant vragen. Wat wil ik ermee bereiken? Wie gaat het lezen? Hoe kom ik aan content? En ga zo maar door. Ik begon te zoeken op Google naar verschillende pagina’s waaronder ook veertig plus pagina’s want ik werd tenslotte veertig! Ik stuitte op een event voor bloggers en heb mij zonder aarzelen direct ingeschreven voor het Blogger by Nature event. Een schot in de roos! Want na dit event kwam ik thuis met veel kennis en inspiratie en de volgende ochtend om 6 uur zat ik aan de keukentafel mijn niche uit te werken.

Het leven begint bij veertig!

Level40.nl was geboren! Veertig maar geen veertig plus nee nee! Een online magazine toegankelijk voor iedereen die het maar lezen wil! Lifestyle, interieur, food en drinks, hotspots: op Level40 het komt allemaal aan bod. Maar ook geef ik graag het woord aan anderen die iets bijzonders te vertellen hebben. En heb ik een hobby kok met ongelofelijk veel passie voor koken die de lekkerste recepten met ons deelt. Het leven begint pas bij 40 en voor mij is dat ook echt zo! Dit is mijn uitdaging! Leuke content maken en er heel veel plezier aan beleven! Andere mensen in de spotlight zetten waar we allemaal blij van worden. Want dat is Level40 een gezellig online magazine van mij voor jou!

Het enthousiasme en de humor waarmee Linda vertelt zie je ook terug op haar Instagram en natuurlijk haar nieuwe online platform Level40.nl. Heel veel succes Linda!

In Verhaal op Vrijdag doen vrouwen zoals jij en ik hun verhaal. Over hun gezin, hun werk of een andere bijzondere gebeurtenis, het kan allemaal. Wil jij ook je verhaal (anoniem) vertellen op Mamagisch? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier!