Ben je op zoek naar een deo die aan het eind van de dag nog steeds lekker ruikt, niet vol troep zit en ook nog eens een tikkie duurzaam? Ik heb ‘m gevonden! Sinds maart van dit jaar gebruik ik Wild Refill deo en ik ben echt HEEL enthousiast!

‘Wil jij onze Wild deo eens testen?’

Afgelopen maart kreeg ik een mailtje binnen van de PR-afdeling van Wild. Nu had ik dat merk al regelmatig voorbij zien komen op Instagram en je mag weten, ik had ook al een paar keer op het punt van bestellen gestaan. (Waarom ik het niet deed? Omdat ik die week op een persevent toevallig nét een andere deodorant kreeg om te testen). Daarnaast trekt het concept van een vaste case met navulverpakkingen me enorm. Zo kan ik op mijn manier toch weer een beetje bijdragen aan het produceren van minder afval.

Goed, de strekking van de mail: We hebben jouw account gezien, je valt op en we zouden het heel tof vinden als je onze deodorant eens wilt proberen. Zonder verplichtingen, je hoeft niets te delen, je mag echt gewoon eerst zelf uitproberen. Nou, dat vind ik sowieso al tof. Want eerlijk, als ik die deo niks vind, ga ik jullie er ook niet mee lastig vallen.

Wild deodorant pink case met naam gegraveerd.
Handige navulbare case

Dus zo geschiedde..

Ik kreeg een pakketje thuisgestuurd met een case en de limited edition refill Chocolate Fondue. Nu moet ik je bekennen, ik had van te voren niet echt bedacht dat ik de geur van chocoladefondue onder mijn oksels wilde smeren. Totdat ik de verpakking openmaakte en ik aan de refill rook. Wat een superlekker geurtje! Ik moest even uitzoeken hoe ik de refill in de case moest stoppen, maar dat was eigenlijk zo gepiept.

Nu mag je best weten, door mijn overgewicht en het feit dat ik de afgelopen maanden niet zo lekker in mijn vel zat en dus veel ongezonde dingen at, had ik best wel last van onaangename zweetgeurtjes. En daar was ik me maar wat van bewust. Niet oke. Niet fijn. Ik had dan ook al aardig wat deo’s geprobeerd om me daarvan af te helpen, maar nog altijd zonder resultaat. Ik vond mezelf dus ook echt wel een hele goede testcase.

Gelijk de eerste week heb ik iedere ochtend de Wild deo aangebracht. Paar keer langs je oksels smeren en klaar. Geen vies of plakkerig gevoel, geen enorme witte strepen (zoals met andere bekende stick deo’s). En je gelooft het niet, maar aan het eind van de dag rook ik nog steeds de fijne geur van chocolade fondue. HOE DAN?

>> Wist je trouwens dat gele vlekken in je kleding vaak komen door dat je deo aluminium bevat wat regeert met het zout in jouw zweet?

Werkt Wild deo dan echt?

Voor mij is het duidelijk. Zelfs na mijn meest drukke dagen durf ik mijn neus nog in mijn oksel te steken. Natuurlijk heb je heus nog wel eens last van natte oksels, het zou zelfs niet gezond zijn als je niet meer zou zweten, maar met deze deo heb ik dus geen vervelende geurtjes meer. Daarnaast ik merk ook echt het verschil als ik een dagje vergeten met om te smeren. Ik kan dus gewoon met recht zeggen: deze deo werkt voor mij echt super!

Op de website van Wild wordt aangegeven dat zo’n 4-6 weken met een refill kan doen. Misschien heb ik dan erg zuinig gesmeerd van ik heb ‘m zeker 9 weken dagelijks gebruikt en nog steeds naar volle tevredenheid. Het bevalt me zelfs zo goed dat ik Wild zelf heb gevraagd om de samenwerking voort te zetten zodat ik jullie ook fijne voordelen kan geven!

Wild deodorant mini verpakkingen voor op reis of in je handtas.
Er zijn ook miniverpakkingen. Handig voor op reis, in je handtas of gewoon om een nieuw geurtje uit te proberen.

Wil jij Wild deo ook eens proberen?

Misschien heb je mijn stories over de Wild deo al voorbij zien komen, of heb je zelf al een paar keer op het punt gestaan om te bestellen. Hoe dan ook, als je twijfelt, probeer het een keer. Je zit nergens aan vast. En natuurlijk heb ik nog een fijne deal voor je. Je kunt sowieso via mijn link bestellen, waarmee je de beste aanbiedingen krijgt en als je ook nog gebruik maakt van mijn code – MAMAKIRSTEN20 – krijg je als nieuwe klant ook nog eens 20% korting op je bestelling.

Zo verwissel je een navulverpakking

Afsluitende handtekening met bijschrift 'Liefs, Kirsten'.