Yes! De aftrap van de Mamagische December Winweek is dan ook echt hier! Wat begon als een gek idee om mijn 1000 volgers op Instagram te vieren, escaleerde al snel volledig uit de klauwen. Maar op een fantastische manier! Ik mag namelijk zoveel mensen blij maken de komende dagen! Ben je benieuwd wat er nog meer gebeurt deze week? Lees dan het winweek overzicht! En vandaag mag ik zeker heel veel mensen blij maken, ik geef gratis online yoga cadeau!

Wat yoga voor mij doet

Sinds enkele weken ben ik ambassadeur van 100% Yoga, iets waar ik echt heel trots op ben. Je hebt het misschien al eens voorbij zien komen op mijn Instagram maar ik ben echt weer aan het rekken en strekken geslagen. Yoga is voor mij een heerlijke manier om mijn lijf weer in vorm te krijgen!

Ik ben geen vreemde wat betreft yoga. Jaren geleden begon ik met Pilates, gegeven door een yogainstructeur. Dat was vooral heel gezellig, want we gingen met een heel clubje. Ik was nog jong en fris en ging er de eerste keer heen met zo’n insteek van: ‘Moet ik toch kunnen, eitje!’. Echter bleken die oefeningen helemaal niet zo makkelijk te zijn als ze lijken en deden een aantal dames van 60 het aanzienlijk beter dan ik, het jonge ding van 18. Maar wat me wel opviel, was dat ik vrij snel veel progressie maakte. Ik werd leniger, kreeg meer spierkracht en dat was ook aan mijn lijf te zien.

Jaren later, ging ik sporten op een hele gezellige sportschool. Naast de echte conditionele sportschoollessen, deed ik ook eens een keertje mee aan ClubYoga, een mix van Tai-chi, yoga en pilates. Een schot in de roos. Toen ik later een snowboardongeluk kreeg en vrij kort daarna een auto-ongeluk, was die yogales de manier om me weer goed te laten bewegen. Ik stopte na de zwangerschap van Pippa, gewoon om dat ik amper meer tijd had om in de sportschool te komen.

Inmiddels zijn we bijna 5 jaar verder en moet ik ook echt weer wat aan mezelf gaan doen. Toen ik dus de oproep van Esther zag waarin ze vroeg om ambassadeurs, heb ik gelijk gereageerd. Het ambassadeurschap geeft mij een stok achter de deur om ook echt mee te doen aan lessen én geef ik daarmee ook de boodschap af dat yoga echt niet alleen voor het insta-perfecte plaatje is! Yoga is juist een fantastische manier om je lijf sterker te maken, ook als het misschien nu een beetje krakkemikkig is!

Welke online yoga biedt 100%Yoga aan?

Op de site van 100%Yoga vind je diverse online yoga lessen. Iedere vrijdag om 9 uur geeft Esther een live les. Kun je er niet bij zijn, dan kun je via je memberpagina de les gewoon nog ‘terugkijken’. Naast de lessen van een uur, zijn er diverse yogaspecials. Specials van 10-15 minuten die je kunt doen om de dag lekker mee te starten, of juist een special die je tussen je lange uren achter de computer kunt doen, gewoon op je bureaustoel, om je schouders, nek en armen te laten ontspannen.

Naast online yoga zijn er ook heerlijke meditatieoefeningen. Om je dag mee te starten of af te sluiten of op elk willekeurig moment op de dag even tot rust te komen. Esther spreekt deze meditatieoefeningen allemaal zelf in. En dat klikt zo fijn dat ik haar al heb gezegd dat ze ook maar een verhaaltjes-voor-het-slapengaan categorie moet beginnen, haha!

Is online yoga iets voor mij?

Ik kan natuurlijk niet voor jou beslissen of yoga iets voor jou is, maar ik kan het je zeker aanraden om gewoon eens te proberen. Online yoga bij 100%Yoga is niet zweverig, daar kan ik zelf namelijk ook niets mee. Yoga is een manier om je bewust te worden van je eigen lijf en zeker voor mensen die kampen met blessures is het een fijne manier om laagdrempelig weer aan de slag te gaan. Yoga kun je namelijk zo zwaar maken als je zelf wilt. Voor elk persoon een eigen niveau. En reken maar dat het ook echt een hele work-out kan zijn!

Wat kun je winnen?

Om deze winweek goed te starten, heb ik voor iedereen een heel gaaf cadeautje. Dit keer geen moeilijke voorwaarden, like 23 andere accounts en laat nog 5 reacties achter. Nee, gewoon helemaal gratis en voor niks mag jij een week lang 100% Yoga uitproberen. En na deze week stopt je abonnement vanzelf. Geen addertjes onder het gras.

Wat moet je doen?

  • Ga naar www.100procent-yoga.com
  • Klik op het menu Live Online Yoga en kies Memberships
  • Ga naar het Namasté Membership en meld je aan.
  • Bij het afrekenen gebruik je de coupon ‘mamagisch
  • En zo kun jij een week lang lekker yogaoefeningen, specials en ook de live les op vrijdagochtend mee doen!

Voorwaarden:

  • Deze code is geldig voor een week Namasté-membership en is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Je kunt deze code alleen gebruiken tijdens de winweek, dus van 10 t/m 17 december.

Extra liefde:

Extra liefde is voor diegenen die ook het account van 100% Yoga volgen op Instagram en een fotootje of story delen van hun yogaervaring met #100procentyoga . Supertof vind ik het als je mij ook even tagt!

Namasté!

liefs kirsten