Op zoek naar een leuke verjaardag cadeaus voor je vriendin, moeder, tante, vrouw of zus? Het kan best pittig zijn om een geschikt cadeau te vinden voor die ene speciale verjaardag. In deze blog geven wij jou tips en inspiratie om een leuke verjaardag cadeau uit te zoeken. Voor iedere leeftijd of voor een speciale gelegenheid: deze cadeautips zijn origineel en altijd een win!

1. Rituals

Deze heerlijk geurende en luxe badset doet het bij iedere vrouw goed. Rituals heeft voor iedere vrouw wel een geurlijn waar zij helemaal weg van is. Met Rituals heb je echt even tijd voor jezelf en het maakt een douche beleving voor iedere vrouw erg speciaal. Tip: de grootste geschenksets hebben ook een geurkaars of geurstokjes. 

2. Fotoboek

Hoeveel leuker is een cadeau als er echt tijd en moeite in gestoken wordt? Maak een cadeau voor je vriendin, zus, tante, nicht, moeder of oma extra persoonlijk door een fotoboek. Dit is de leukste manier om de mooiste momenten die jullie samen beleefd hebben vast te leggen en te vereeuwigen. Tip: maak het extra speciaal door bij de foto’s teksten te zetten die de foto samenvat, of die jullie aan het lachen maakt. Maak er in ieder geval een boek van die nog vaak tevoorschijn wordt gehaald om herinneringen en verhalen naar boven te brengen. 

3. Kledingabonnement

Fashion, kleding, shoppen, iedere vrouw houdt ervan. Als je echt een goed en leuk verjaardag cadeaus wilt geven, geef dan een kledingbox abonnement. Dit cadeau kost iets meer, maar je maakt je vrouw, vriendin, moeder, etc., wel heel erg blij met dit ontzettend gave cadeau, en dat is uiteindelijk waar het allemaal om gaat toch?

4. Chocolade

Iedereen is toch gek op zoetigheid? Wij vrouwen in ieder geval (vaak) wel. Overweeg daarom eens om een cursus chocolade maken te geven. In zo’n cursus mag je zelf bonbons of chocolade maken die je dan na de cursus mee mag nemen naar huis. Dit is lekker en gezellig. Is degene voor wie het cadeau is niet gek op chocolade? Kijk dan eens naar een andere cursus bijvoorbeeld een kookcursus. 

5. Sieraden

Een ring kun je natuurlijk als perfect cadeautje aan je vriendin geven. Maar als je een leuk verjaardagscadeau zoekt voor bijvoorbeeld je oma, je moeder of je zus, dan kun je eens bij de juwelier naar binnen lopen en op zoek gaan naar subtiele oorbellen, een mooie ketting, of een super gave armband. Hoe dan ook, als je met sieraden aankomt kun je nooit de plank misslaan. Iedere vrouw houdt van mooie en glimmende sieraden. 

6. Wellness

Is de vrouw voor wie je het cadeautje zoekt doorgaans erg druk en alleen maar aan het rennen en vliegen? Scoor dan met een wellness arrangement. De vrouw in kwestie zou blij verrast zijn en dankbaar voor dit mooie en ontspannende cadeau. Als je dit koopt voor je beste vriendin, je moeder of je zus dan kun je een tweepersoons wellness arrangement cadeau geven. Lekker samen ontspannen.

Wat geef of krijg jij graag cadeau?

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.

Uitgelichte afbeelding: Karolina Grabowska via Pexels