Een nieuwe ketting met initialen

De laatste jaren ben ik steeds minder sieraden gaan dragen. Zeker toen de kinderen net geboren waren, vond ik kettingen bijvoorbeeld helemaal niet handig. Nou ja, eigenlijk is alles wat glinstert niet handig met die grijpgrage handjes. Mijn bril werd ook regelmatig van mijn neus af getrokken. Maar nu ze de woorden ‘nee’ en ‘los’ een stuk beter begrijpen, ben ik weer eens de sieradenkist in gedoken. Niet alles is meer mijn smaak, of is kapot gegaan. En daarom ging ik op zoek naar een subtiel sieraad, het liefst met de initialen van de kinderen.

Een ketting met initialen

Bij Kaya Sieraden mocht ik een hele mooie zilveren initialen ketting uitzoeken. Ik koos voor een iets langere jasseronketting (50-60cm) met daar aan twee bedeltjes met de letters P en N en een los hartje erbij. Zo heb ik de meiden altijd bij me. En hoewel het geen opzichtig sieraad is, kreeg ik, omdat ik normaal bijna niks draag, gelijk veel complimenten over dit kettinkje.

Over Kaya Sieraden

Kaya Sieraden is een webshop die naar te gekke dames sieraden ook een ruim assortiment heeft aan sieraden voor speciale gelegenheden. Geboorte, moederdag, een bruiloft of zelfs gedenksieraden. De webshop is mooi en overzichtelijk en pakketjes worden goed verpakt verzonden. Sowieso was mijn pakketje al een cadeautje om uit te pakken. Alle pakketjes van Kaya kunnen gewoon door de brievenbus maar je kunt er bij Kaya ook voor kiezen om het pakketje verzekerd te laten versturen, zodat je er zeker van bent dat het ook aankomt. Ik deed dat niet, en het kwam alsnog keurig op tijd en zonder schade door de brievenbus.

Winnen!

Omdat ik zo enthousiast ben over mijn ketting, mag ik van Kaya Sieraden een zelfde ketting met de initialen (‘Letter Discs’) cadeau doen aan een van mijn volgers. Als je wint, krijg je een tegoedbon voor deze ketting en kun je ‘m helemaal naar je eigen zin samenstellen.

Wat moet je doen om mee te doen?

 • volg Mamagisch op Instagram
 • laat een reactie onder de winactie-post achter dat je meedoet en welke initialen jij graag aan je ketting wilt hangen

Wat je ook kunt doen:

 • Het volgen van het account van Kaya Sieraden is niet verplicht, maar wordt natuurlijk wel gewaardeerd
 • Tag gerust een vriendin, of drie, hahah
 • Je verdient een extra kans om te winnen als het bericht deelt in je stories of als je een reactie achter laat op een willekeurige blog op www.mamagisch.nl

De winactie loopt tot zaterdag 11 juli. Ik maak de winnaar die avond bekend in mijn stories en ik stuur de winnaar een DM.

(NB. deze winactie loopt dus alleen via Instagram!)

liefs kirsten

Sharing is caring!

6 Comments

 • Ik draag bijna nooit meer sieraden. Voor mijn werk is het onhandig want de kids hangen overal aan. Maar ook mijn wederhelft gaat niet zo goed op glimmend spul. Ik droeg vroeger elke dag wel wat, en dat mis ik. Deze actie motiveert mij om nog meer te zijn wie ik ben, en te dragen wat goed voelt. Bedankt daarvoor!!

 • Supermooie ketting❤️ Heel mooi om zo te dragen met de initialen van je kindjes, en heerlijk om ze dicht bij jou te dragen❤️☺️

 • Mooi! Dat zou ik ook wel willen, gepersonaliseerd maakt het altijd speciaal, het proberen waard!

 • Wauw wat een te gekke en gulle winactie!
  Ik maak heel erg graag kans om mijn moeder te verrassen met een ketting met de initialen van mijn broer en mij ( B & M ). Ze heeft namelijk altijd al een sieraad gewild met onze initialen en het lijkt me een prachtig kado voor haar verjaardag.
  Nu zij zo hard werkt in de zorg verdient ze wel wat leuks! ❤️

  Followed & fingers crossed

 • Ontzettend mooi. Ik doe graag mee met de initialen van A,H & T

 • De sieraden van Kayasieraden zijn echt heel mooi. Toen mijn zus voor het eerst mama werd heb ik haar een armband gegeven met bedeltje met het initiaal van haar zoontje.

3 Pingbacks

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *