Vandaag gaat alweer de vierde winactie van de grote winweek online! En vandaag kun je weer meedoen voor een superleuke prijs: een armband naar keuze bij Maison Satisfaite!

Over Maison Satisfaite

Misschien komt de naam Maison Satisfaite je wel bekend voor en dat kan kloppen. Anke schreef namelijk de allereerste Verhaal op Vrijdag over het opzetten van haar bedrijf in coronatijd. Ook zij heeft haar bedrijfje namelijk naast een gezin én baan in de kinderopvang. Ze is zelfs kortgeleden bevallen van haar tweede kindje en blijft naast al die drukte gewoon lekker bezig met het maken van (gepersonaliseerde) armbandjes en sieraden.

Je kunt bij haar terecht voor armbandjes voor volwassenen en kinderen. Met nam of zonder naam. Met of zonder bling. Jij kun het dus echt helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Naast een ruime keuze aan armbandjes heeft Maison Satisfaite ook hele leuke oorbellen en kettinkjes.

Je vindt de producten van Maison Saitisfaite op Instagram of de Etsy Shop. Voor bestellingen kun je daar uiteraard ook terecht!

Wat moet je doen om te winnen?

Om zo’n ontzettend leuk armbandje naar keuze te winnen doe je het volgende:

  • Je volgt @Mamagisch op Instagram
  • Je volgt @Maisonsatisfaite op Instagram
  • Tag 1 vriend of vriendin die ook wil winnen

Extra winkansen kun je verdienen als je:

  • Nog eens twee vrienden of vriendinnen tagt in de Instagrampost
  • Je de Instagrampost deelt in je stories (tag @mamagisch wel even zodat ik het niet mis!)
  • Als je ook een reactie op deze blog achterlaat

Deze winactie loopt van 13 t/m 19 december. De winnaar krijgt persoonlijk bericht!

Nou, kansen genoeg om te winnen toch? Heel veel succes! Wil je alle winacties nog eens rustig bekijken, ga dan even naar de overzichtsblog. Daar vind je alles wat je moet weten!

liefs kirsten

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.