Meer naar buiten, meer genieten, meer leuke dingen doen. Dat zijn mijn voornemens voor deze zomer. Ik ben alvast goed begonnen want de Blogboot Proef De Zomer editie was een heerlijke middag varen door de grachten van Amsterdam. Een lekker zonnetje erbij, goed gezelschap en vooral een aantal prachtige nieuwe producten die de zomer nóg leuker gaan maken!

Varen door de grachten van Amsterdam

Voor als je het concept van de blogboot nog niet kent leg ik het even kort uit. De blogboot wordt georganiseerd door Marguerita van Marstyle.nl. Zij organiseert diverse blogevents waar je als blogger zeker bij wilt zijn omdat je altijd iets interessants te zien en te horen krijgt. In samenwerking met Starboard, ga je mee op een boottocht door Amsterdam. Tijdens deze rondvaart door de grachten vertellen diverse bedrijven over hun nieuwste producten. Deze editie stond in het teken van lekker eten en genieten van de zomer. Nou, daar heb ik zeker wel oren naar! Onder andere BergHOFF, Bickery Foods en Radbag namen hun beste producten mee om van deze zomer een om nooit te vergeten te maken.

Radbag: zomerse hebbedingen

Als je voor deze zomer nog op zoek bent naar leuke en handige hebbedingetjes of een echt origineel cadeau, neem dan eens een kijkje bij Radbag. Toffe gadgets, handige spulletjes voor onderweg of een dagje de hort op en dingen waar je gewoon lekker om kunt lachen. Marguerita liet ons namens Radbag een aantal toffe producten zien waaronder deze hilarische handdoek met je eigen killerbody. Zo wordt Oud-Hollands handdoekje leggen deze vakantie wel heel makkelijk, haha.

Een handig tasje mét zonnebril van Marguerita, plus deze hilarische handdoek, gepersonaliseerd door Radbag.nl

BergHOFF: Keukengerei waarover nagedacht is

Met ons mee waren ook de mannen van BergHOFF, een van origine Vlaams merk dat alles verkoopt voor in de keuken. Van messen tot voorraadbussen en van pannen tot (gepersonaliseerde) snijplanken. BergHOFF staat voor duurzame, kleurrijke maar vooral hele praktische, multifunctionele producten die inmiddels over de hele wereld worden verkocht. Het is daarom ook niet voor niets dat zij al meerdere Red Dot awards hebben gewonnen, een prijs voor innovatieve productdesigns. Persoonlijk vind ik ook dat er een hele goede prijs-kwaliteitverhouding is, zeker als je gaat kijken naar de manier waarop geproduceerd wordt en met welke materialen er wordt gewerkt.

Luchtdichte bewaarbussen om je voorraad nog beter te kunnen bewaren en een prachtige lunchset. Alles gemaakt van duurzaam, BPA-vrij materiaal en het mag ook allemaal nog eens in de vaatwasser!

Tijdens de Blogboot hebben we kennis gemaakt met de Leo lijn. Hoewel dit eigenlijk een soort instaplijn is, doet het absoluut niet onder voor de wat luxere series. Met als insteek om koken weer leuk te maken en vooral om verspilling tegen te gaan, is BergHOFF een hele duidelijke weg in geslagen, en met succes! En als liefhebber van keukengerei heb ik mijn ogen uitgekeken en werd ik zelf een tikkeltje hebberig van deze mooie en vooral praktische spullen. Ik ging naar huis met een prachtige set in een mintgroene kleur en ik kan niet wachten om deze verzameling uit te gaan breiden!

Deze handige keukenhulpjes gingen mee naar huis en heb ik gelijk al in gebruik genomen. Het messenblok wat je hier ziet heb ik bovenaan mijn verlanglijstje gezet. Prachtig en superpraktisch met de ingebouwde messenslijper!

Deze zomer gaan we barbecueën met Weber!

Heb jij met deze afgelopen weken de barbecue ook alweer aan gehad? Hier zaten de weekenden zo vol dat het er helaas nog niet van is gekomen maar ik kijk er naar uit om ook ons bbq’tje weer op te stoken. Bickery Foods liet ons kennismaken met de nieuwste barbequeproducten van Weber. Met deze nieuwe sauzen, kruiden en oliën maak je zowel je vlees als je groente of salade nóg lekkerder. Hier gingen de Tostado’s gelijk op tafel en ook de sauzen zijn goedgekeurd! Je vindt deze producten in de grotere tuincentra, barbecue speciaalzaak, Karwei en slagers.

Marguerita geeft ons uitleg over de nieuwste Weber producten. En als je zo’n pakket mee naar huis krijgt, krijg je toch spontaan zin om te barbecueën?

Altijd een feestje!

Het was weer een feestje om met de Blogboot mee te mogen varen! Vol met inspiratie en met een goedgevulde goodiebag ging ik weer naar huis. Naast dat het natuurlijk heel leuk is om de primeur van bepaalde producten te krijgen en ze zelfs mee naar huis te krijgen, is het ook nog eens supergezellig om al die leuke bloggers in het echt te ontmoeten. We worden altijd enorm goed verzorgd en dat maakt het de reis naar Amsterdam ook zeker waard. In augustus mag ik weer mee met de Blogboot. Ik ben nu al benieuwd wat voor leuke avonturen me dat weer gaat brengen!

Lees ook: Blogboot Kids editie

liefs Kirsten