Ohhhh wat was het gaaf om te zien welke doelen jullie voor jezelf hebben gesteld voor 2020. Heel gaaf om te lezen en jeetje dames, wat een stelletje powervrouwen zijn jullie. Ik vind het echt zo tof dat ik met deze planner mag bijdragen aan het behalen van jullie doelen! Zoals beloofd maak ik vandaag bekend wie de gelukkig winnares is!

Met heel veel plezier maak ik bekend dat @WoZaZo de winnaar is van de Purpuz Planner 2020 Limited Edition. Zij liet het volgende in haar reactie weten:

Mijn doel is om na 2,5 jaar fulltime te moederen weer een fijne structuur, ritme en focus te vinden zodat ik weer blij word van werken aan mijn onderneming.

Van harte gefeliciteerd! Heel veel succes om een nog betere versie van jezelf te worden. En natuurlijk hoor ik graag van je hoe het gaat!

Niet gewonnen?

Er moet toch ook een cadeautje in de zak of onder de boom voor jou?! Wees lief voor jezelf doe jezelf deze planner cadeau! Als je ‘m bestelt via onderstaande link krijg ik een klein percentage van de opbrengst maar het kost jou niets extra!

liefs kirsten