Heb jij soms ook het idee dat je aan alle kanten maar geleefd wordt en je weinig grip hebt op je huishouden, kinderen of werk? Ik voel je! Waar je voor je zwangerschap 10 dingen tegelijk kon doen en nooit een agenda nodig had, lijkt het nu wel of er niets meer uit je handen komt. Maar daar heb ik nu wat voor! Krijg je leven op orde met de Purpuz planner!

De Purpuz Planner

Het idee van de Purpuz planner ontstond toen bedenker Clen Verkleij in 2016 door de bomen het bos niet meer zag. Hij kreeg een burn out en zocht naar een manier die hem kon helpen om zijn leven weer on track te krijgen. Hij bedacht de Purpuz planner. Een product dat niet alleen als planner of agenda te gebruiken is maar die je helpt om je doelen te bereiken. De Purpuz is eigenlijk een verkapte lifecoach die je met diverse oefeningen laat nadenken over wat je wil bereiken in je dagelijkse leven. Met inspirerende quotes en meer dan genoeg ruimte om werk en privé feilloos in elkaar over te laten gaan.

Lees meer over Clen Verkleij en de Purpuz planner

Aan de slag met jezelf

Met de Purpuz planner ga je eerst een kritisch naar jezelf kijken. Aan de hand van duidelijk uitgelegde oefeningen leer je hoe je de doelen die je voor jezelf hebt gesteld op te delen in stappen en hoe je deze stappen gaat volbrengen door ze op de juiste manier in te plannen. De planner heeft zowel maand- als weekoverzichten wat ruimte geeft om echt op zowel de lange als korte termijn te plannen. Wat ik zelf erg fijn vind is de to do ruimte onderaan de weekoverzichten. Een rijtje voor privé en een rij voor het werk. Zo kan ik in één oogopslag zien wat ik die week nog moet regelen. Ook is er ruimte voor creativiteit en het allerbeste aan werken aan je doelen: aan het eind van iedere maand een reflectiepagina waarin je gaat terugkijken hoe het nu gaat en waar je vooral heel trots op bent.

Krijg grip op je leven

Wanneer je goed plant, krijg je ook meer gedaan. Is het niet een heerlijk gevoel om een vinkje te zetten bij die taak waar je tegenaan zat te hikken? Of om je opdracht voor de verandering eens op tijd klaar te hebben zonder gestress? Door je doelen op te delen in kleine stappen is het behapbaar en voelt het minder zwaar. Je krijgt het overzicht terug, je bent weer in controle en dat maakt dat jij gewoon net even dat tandje steviger in je schoenen staat. Jij bent de baas!

Winnen!

Clen stuurde mij deze zomer twee Purpuz planners toe. Een van 2019, waarin ik nu zelf met veel plezier werk maar ook een limited edition voor 2020 die ik graag aan één van jullie cadeau wil doen. Want sharing is caring en ik gun het jullie ook om je doelen te bereiken net zoals dat mij steeds beter lukt!

Voorwaarden winactie:

  1. Laat een reactie achter onder deze blog waarin je vertelt aan welk doel jij in 2020 wil gaan werken.

    of:
  2. Like Mamagisch op Instagram en laat een bericht achter onder de post van de winactie!
  3. Er gaat een extra lootje in de hoed als je de winactie deelt in je stories! (Dit doe je door onder de foto op het papieren vliegtuigje te klikken!)

Je hebt tot 8 november de tijd om mee te doen. Daarna kies ik een winnaar die ik in een blog bekend maak. Hou Mamagisch dus goed in de gaten!

NB. Je kunt alleen meedoen met de winactie als je in Nederland woont

Gelijk aan de slag met het behalen van je doelen?

Kun je niet wachten met het beginnen van plannen en zo te werken aan jouw doelen en een georganiseerd leven? Bestel je Purpuz Planner dan hieronder.

liefs kirsten