Speciaal van mij voor jou: een shoutout naar de leukste bloggers! Hoewel ik steeds meer focus op Instagram om mensen te volgen, vind ik het toch wel leuk om met regelmaat een goede blog te lezen. Welke blogs ik het leukst vind lees je hieronder!

Mama’s Meisje

Karin van Mama’s Meisje schrijft over veel uiteenlopende onderwerpen. Haar blog is de afgelopen jaren flink gegroeid en dat is zeker te danken aan haar fijne schrijfstijl. Daarnaast is het een heerlijk no-nonsense type en neemt geen blad voor de mond. Inmiddels is ze in verwachting van haar derde dochter dus deze vrouw weet wel van aanpakken! Officiële oprichter van #teamPanterAnnie en #teamCampingsmoking.

Beebs and Moms

‘Met m’n blije bek in je feed’, zegt Kimberly altijd. Dit heerlijke mens is naast super grappig ook nog eens ontzettend serieus in haar werk als coach voor Badass moeders. Ook helpt Kim moeders die hun kindje (vroegtijdig) hebben verloren. Deze meid heeft haar hart echt op de goede plek! Op haar blog lees je ook weer vanalles over het moederschap, maar ook haar favoriete beautyproducten en lees je ook het bijzondere verhaal van Manon, haar gastblogger.

Moeders.nu

Hoewel Moeders.nu niet echt een blog is, maar meer een platform lees ik er toch graag. Het staat vol met zinnige informatie omtrent de zwangerschap, het moederschap en opvoeding maar heeft ook regelmatig leuke blogs voor vermaak. Daaraan draag ik zelf ook bij, want ik schrijf inmiddels alweer ruim 2 jaar voor Moeders.nu. Moeders.nu is opgericht door Sharon, moeder van 2 jongens en een tienerdochter en ook met regelmaat mijn sparringspartner als ik vragen heb over de grote, boze bloggerswereld.

La Vie Sanne

In dit lijstje mag Sanne natuurlijk niet ontbreken. Sanne is een echte influencer maar schrijft ook heerlijke blogs over haar kinderen, haar werk en diverse beautyproducten. Deze meid heeft een gezonde dosis zelfspot en laat het kaas niet van haar brood eten. Daarnaast is ze echt enorm grappig en doet ze op Instagram ook diverse leuke typetjes, dus absoluut een volgtip!

Aukjes Wereld

Tot slot de blog van Charlotte. Haar blog startte ooit om over het leven als moeder van Aukje te schrijven. Inmiddels is ook Emmi aan de partij toegevoegd en wordt Charlotte na al die jaren nog steeds met de naam Aukje aangesproken. Charlotte schrijft over haar leven met de meiden, over haar werk, eerst in het onderwijs en nu als blogger en over het bedrijf dat zij samen met haar man heeft. Daarnaast weet ze alles over de Curly Girl Methode en is het natuurlijk gewoon een ontzettende knapperd! Dus zeker ook een shoutout voor haar!

Welke blogs vind jij het leukst om te lezen en verdienen volgens jou ook een shoutout?

liefs kirsten