Nu het ‘s avonds eerder donker wordt en de temperatuur daalt, merk ik dat ik mezelf toch wat meer moet aandacht moet geven dan anders. Even lekker languit op de bank met een grote kop thee, wat lekkers en een filmpje om even lekker te ontspannen.

Hopeloze romanticus

Jullie mogen best weten, ik ben een enorme sucker voor romantische films en series. Gooi er ook nog een historisch sausje overheen en je hebt me. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik inmiddels alle verfilmingen van Jane Austen wel heb gezien en dat Downton Abbey één van mijn favoriete series is. Ik ben stiekem gewoon echt een hopeloze romanticus en doe me dan ook geregeld te goed aan zo’n lekkere kleffe film. Je weet wel, zo een waar je in minuut 5 al kan weet hoe het gaat aflopen. Heerlijk!

Streamen van films en series

Nu met twee kleine meiden in huis, ben ik een heel ander soort tv-kijker geworden. Hier in huis staan vrijwel alleen nog maar streamingdiensten aan op de momenten dat ik tv kijk. En aangezien mijn hele DVD-collectie nog in de opslag staat, moet ik mijn feelgoodfilms ook op een streamingdienst bekijken. Zo hebben we Netflix, voor mijn Spaanstalige telenovela’s, hebben we Disney+ voor, uiteraard, prinsessenfilms en kan ik sinds kort ook WithLove aan dit lijstje toevoegen. Deze laatste streamingsdienst bevat uitsluitend romantische en feelgoodfilms. Ideaal voor die schaarse selfcare momentjes dus.

Een maand gratis op proef en mijn watchlist

Ik nam WithLove gratis op proef en ben door het ruime aanbod gaan scrollen. Uiteraard zette ik gelijk een aantal leuke films en series klaar in mijn favorieten. Onder andere Madame Bovary (want hey, kostuumdrama!) en Date My Dad met Barry Wilson die je wellicht nog wel kent uit 7th Heaven. Natuurlijk kunnen muziekfilms in mijn lijstje niet ontbreken en vulde ik aan met Country Crush (voor de liefhebbers van de serie Nashville) en First Night met Sarah Brightman (original Christine uit The Phantom of the Opera). Nee, WithLove staat (nog) niet vol met alle bekende klassiekers. Maar of dat een probleem is? Voor mij niet in ieder geval.

Oh, en dan heb ik het nog niet eens gehad over die enorme lading romantische kerstfilms die erop staat… zucht…

Probeer WithLove nu ook gratis!

Ben je ook benieuwd geworden naar WithLove? Dan heb ik goed nieuws voor je. Je mag het namelijk gratis uitproberen. Ga naar de speciale actiepagina en laat even weten dat je daar via Mamagisch bent gekomen. Je krijgt dan in plaats van 14 dagen, een hele maand gratis. En vind je het toch niks, dan zeg je het voor het eind van de gratis maand kosteloos weer op.

NB. Let erop dat wanneer je niet opzegt je abonnement automatisch wordt omgezet in een maandabonnement welke €5,95 per maand kost. Wel zo eerlijk om dat even te vermelden, toch?

Dat is nog niet alles! Vraag jij nu via Mamagisch een gratis proefperiode aan, maak je automatisch kans op één van de drie jaarabonnementen (t.w.v. €59,95) die ik mag weggeven. Dus meld je snel aan en doe mee! Winnaars maak ik op mijn Instagram bekend aan het einde van de actieperiode. Zorg dus dat je me daar volgt!

liefs kirsten