Op zoek naar een nieuwe boekenserie waar je echt even lekker in kunt wegduiken? Dan zit je met de Mister serie van Louise Bay goed. Romantische feelgood met een klein vleugje rode oortjes. En het beste? Er zijn 6 delen! Ik vertel je in deze blog over Mr. Mayfair, het eerste deel uit de serie.

Waarom dit boek?

Al scrollend in de bibliotheek van mijn ereader kom ik de boeken van Louise Bay tegen. Het zijn er 6 in totaal, want me dus direct al trekt. Je moet het zo zien: als het eerste deel bevalt, heb je er daarna nog flink wat te gaan! De boekomslag deed al vermoeden dat het een verhaal over een mooie man zou zijn, en daar is niets aan gelogen. De Mister serie bestaat uit 6 delen en spelen zich af in en om Londen. Goed. Dan heb je me al, haha.

Het verhaal in het kort

Het is pas een paar maanden na haar relatiebreuk als Stella een uitnodiging voor een bruiloft in de brievenbus krijgt. Van haar ex en haar beste vriendin nota bene! Serieus? Hoe lang speelt dit eigenlijk al? Het is in ieder geval duidelijk: Stella gaan zeker niet op de uitnodiging in. Wat denken ze wel niet?!

Beck heeft op dit moment maar een doel in zijn leven en dat is het in handen krijgen van het Dawnay pand in Mayfair. Er is alleen een groot obstakel: hij komt maar niet in contact met de huidige eigenaar, miljardair Henry Dawnay. Na het nodige speurwerk komt Beck erachter dat Henry plannen heeft om aanwezig te zijn bij de bruiloft van zijn nichtje in Schotland. Er is maar een mogelijkheid om daar bij te zijn en dat is er voor zorgen dat hij als +1 mee kan met een van de single gasten.

Beck doet Stella een aanbod dat ze bijna niet kan weigeren maar zij heeft een voorwaarde: hij mag mee naar de bruiloft maar dan wel als haar nieuwe vriend. Let the fake dating begin!

Heb je een Kobo Plus abonnement? Dan kun je dit boek gratis terugvinden in je bibliotheek!

Mijn mening over Mr. Mayfair van Louise Bay

Wat een heerlijk boek! Het verhaal loop lekker vlot en hoewel je kunt voorspellen hoe het zal aflopen, het is op geen mogelijkheid een zoetsappig boek. Natuurlijk komen er diverse clichés voorbij. Een verbroken relatie, geldproblemen, een hele rijke en vooral knappe man met een verzoek… Beetje 50 Shades of Grey vibes heeft het wel, maar dan zonder de zweepjes en latex pakjes en juist verpakt in een romantisch feelgood verhaal. Ik vind het in ieder geval de moeite waard om ook de volgende delen in de Mister serie te gaan lezen! Gewoon van die lekkere, niet te ingewikkelde boeken waar je gewoon induikt en pas weer bovenkomt als het uit is!

Mr. Mayfair boekcover

Alle boeken in de Mister serie op volgorde

Nadat je het eerste deel gelezen hebt, weet ik zeker dat je een plekje maakt op je leeslijst om de andere delen ook te lezen. Dit is de volgorde van de Mister serie.

  1. Mr. Mayfair
  2. Mr. Knightsbridge
  3. Mr. Smithfield
  4. Mr. Park Lane
  5. Mr. Bloomsbury
  6. Mr. Notting Hill

Heel veel plezier met lezen!

liefs Kirsten

Deze blog bevat affiliate links.