Terwijl ik zit te wachten op mijn auto, die nogal kostbaar onderhoud nodig had, toch even een berichtje van mijn kant. Het is 2 januari en eigenlijk had ik dit bericht natuurlijk op 1 januari de wereld in moeten laten gaan maar eerlijk, ik had de afgelopen week ZO GEEN ZIN om mijn laptop open te klappen. Dus deed ik het niet. Voordeel van eigen baas zijn laten we maar zeggen. De rust die het me gaf, was enorm welkom.

Zoals je wellicht al in mijn kerstwens en terugblik op 2023 heb gelezen, was het afgelopen niet echt je-van-het. Ik had het mentaal zwaar en nog steeds hangt er nog een donker buitje boven mijn hoofd. De ene dag regent het wat meer dan de andere, heel af en toe schijnt er volop zon en soms is het een fikse onweersbui. Ik kn er, net zoals het echte weer, geen peil op trekken. De afgelopen dagen, zo tussen kerst en oud en nieuw waren nogal regenachtig en het stormde een beetje. Nergens zijn in, overprikkeld en geen idee wat ik met mezelf aan moest. Ik hoop voor mezelf dat dat het komende jaar wat beter zal worden. Het is hard werken.

Hoe dan ook, dit nieuwe jaar is er eentje om nieuwe doelen te behalen. Ik heb in mijn telefoon een doelenlijstje gemaakt. Het is een mooi lijstje met, al zeg ik het zelf, heel haalbare doelen voor dit jaar. Een jaar waarin ik ook nog iets heel tofs wil lanceren. Had ik eigenlijk ook vandaag willen doen. Niet gedaan, haha. Maar wat ik het vat zit, verzuurt niet.

Dit jaar ga ik weer proberen om je iedere werkdag te voorzien van een leuke blog. Natuurlijk ook persoonlijke blogs, maar ook zoals je van me gewend bent over boeken, onderwijs, opvoeding, leuke gastblogs en ja, natuurlijk af en toe ook een blog waarvoor ik betaald krijg. Ik moet ook ergens van leven he 😉

Laten we er samen in ieder geval weer een Mamagisch jaar van maken! Heel veel leesplezier!

liefs Kirsten