Inmiddels heb ik mijn tweede Goodiebox ontvangen en moet ik zeggen dat ik weer enorm verrast ben met de producten. Een heerlijke bodybutter, diverse maskers en een nachtcrème om heerlijk te slapen. En als je nachtrust toch niet zo geslaagd was, zit er ook nog een concealer bij om die donkere wallen weg te werken!

Verwennerij voor jezelf

Zoals ik in mijn vorige blog over de Goodiebox al vertelde, heb ik echt heel lang getwijfeld om te bestellen. Zou het wel echt wat voor mij zijn, of zit ik straks met een doos vol spullen die ik niet gebruik? Ik ben er nu niet meer zo bang voor, want ik word juist enthousiast om alle producten uit te proberen! En daarmee zorg ik ook gewoon een stukje beter voor mezelf. Ik neem de tijd om mijn huid te verzorgen, een extra lang bad te nemen of een lekker maskertje op te smeren. En al die zelfzorg zorgt er voor dat ik meer ontspan en dus een betere nachtrust heb. Ok, als de meiden me een beetje laten slapen dan.

Wat zit er in de Goodiebox Dromenland?

Manna Kadar Sea Minerals Renewing Body Butter

https://www.instagram.com/p/B4LVdnVlO7f/?utm_source=ig_web_copy_link

Ik begin met mijn favoriet uit deze box. Ik vind het heerlijk om na een warm bad me helemaal van top tot teen in te smeren met een lekkere crème. In de winter heeft mijn huid dat ook echt nodig want droogte en schraalheid kijken al snel om de hoek. Deze Body Butter bevat mineralen uit Dode Zee zouten die zorgen voor een goede hydratatie. Hij smeert lekker en ruikt niet te sterk.

Manna Kadar Sea Minerals Renewing Body Butter: Winkelwaarde €22 euro voor 400ml. De verpakking in de Goodiebox is 180ml).

Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask

Zei iemand granaatappel? Ik ben dól op de geur van granaatappel! Dit masker van Dr Botanicals ruikt superlekker! Smeer een dun laagje op je gezicht en kruip lekker in je bedje. De volgende morgen haal je het er pas weer af en is je huid heerlijk zacht!

Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask: Winkelwaarde €9,90

Masque Me Up Foot Peeling Mask

Dit voetenmasker zorgt voor extreem zachte voetjes. Je doet de sokken aan, laat ze 30 minuten zitten en reinig ze vervolgens met lauwwarm water. Na ongeveer een week beginnen je voeten alle oude huidcellen te verliezen. Even rekening mee houden als je dus een activiteit met blote voeten gepland hebt!

Masque Me Up Foot Peeling Mask: Winkelwaarde €13

Polar Night Revitalizing Cream

Deze nachtcrème met herstellend effect bevat algen. En algen zijn goed voor je huidje. Ik vergeet zelf met regelmaat mijn gezicht goed te verzorgen met crème, en aangezien de jaren hier inmiddels ook een beetje beginnen te tellen, ben ik blij met deze nachtcrème. De komende periode ga ik dus braaf smeren en hopen dat ik de schade nog een beetje kan beperken!

Polar Night Revitalizing Cream: Winkelwaarde €43,95 voor 50ml. De verpakking in de Goodiebox bevat 25ml.

Paese Clair Brightening Concealer

En als al deze maskers en crèmes niet hebben gezorgd voor een heerlijke nachtrust omdat de kinderen je weer eens lekker wakker hebben gehouden is er nog deze prachtige concealer om je wallen weg te werken. Het bevat vitamine A, C en D-panthenol die ook de gevoelige huid rondom je ogen verzorgt en versterkt.

Paese Clair Brightening Concealer: Winkelwaarde €13

Meer weten?

Wil je meer weten over de producten uit de Goodiebox? Op Instagram deel ik regelmatig mijn bevindingen! En ben je ook benieuwd naar Goodiebox? Laat hieronder even een reactie achter en dan krijg je van mij een kortingscode van €5 euro op je eerste box!

liefs kirsten