Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, wij hebben echt heerlijke Paasdagen gehad. We zijn allebei niet zo van de ‘verplichte nummers’ als in ‘gezellig’ met de hele familie gemaakt gezellig zitten doen. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik kan prima met mijn (schoon)familie door een deur maar ik vind niet dat het om de feestdagen gaat. Het hele jaar door zie ik mijn familie en dat hoeft niet van een bepaalde dag af te hangen. En deze Pasen kozen wij lekker voor de relaxstand!

Paasbrunch op de planning

Toevallig is mijn schoonmoeder op dit moment op vakantie en heb ik mijn moeder afgelopen week al twee dagen in huis gehad en tussendoor nog snel even gezien. Daarom kozen we er dit jaar voor om gezellig met vrienden af te spreken voor een Paasbrunch op Tweede Paasdag. In het originele plan zouden de kinderen er ook allemaal bij zijn, maar toen het zo uitkwam dat de Peuter bij haar papa was en de kids van onze vrienden uit logeren bij hun opa en oma’s bleven we gezellig met zijn viertjes en kleine Nova over.

Lekker tafeltje vol lekkernijen!

Lekker bijgekletst zonder kinderen

Omdat er nu dus geen twee peuters en een kleuter bij waren, hadden we de tijd om even lekker bij te kletsen. We verbaasden ons nog even hoe lang het geleden was dat we zonder kids konden praten. Het gaf ons ook de mogelijkheid om de serieuzere onderwerpen aan te snijden en te vertellen over de nieuwe baan van de Vent, werk, opvoedkwesties en gewoon, de leven enzo. Nova lag heerlijk in haar Stokke Newborn erbij aan tafel een beetje belletjes te blazen en onze vrienden te trakteren op de mooiste lachjes. Zij weet duidelijk al hoe zich aan tafel moet gedragen, haha.

paassmulslof
Mijn ‘Paas-de-resistance’. Uiteindelijk door de helft gesneden en de helft aan onze vrienden meegegeven zodat de kids ook lekker konden snoepen!

Helemaal gelukkig in de keuken

Ik had zonder de peuter ineens tijd en ruimte om lekker in de keuken te staan en dat heb ik dan ook volledig gedaan. In mijn vorige blog over de Paasbrunch kun je zien welke recepten ik gemaakt heb! Ik was zondagavond echt helemaal gesloopt na een hele dag op mijn pootjes staan in de keuken maar jeetje, ik heb er echt van genoten om weer eens echt uit te pakken! Uiteraard hadden we veel te veel eten, maar dat maakt niet uit. We eten de restjes gewoon later op.

Paasbroodjes
Paasbroodties!

Hoe waren jullie Paasdagen? Wat je met vrienden of familie, of ben je er lekker op uit geweest met het heerlijke weer?

liefs kirsten