‘Is er post aan de deur?’, vraag de Peuter als ze overdag de honden hoort aanslaan van iemand bij de voordeur. ‘Geen idee, ga maar even kijken’. Blij stuiterend rent ze naar de brievenbus. ‘Mama! Mama! Er is post!’.

Post is leuk, kaartjes zijn tof!

Zo blij met post als dat de Peuter is, ben ik eigenlijk altijd ook wel met post. De rekeningen komen tegenwoordig allemaal digitaal binnen. Geen angst meer voor dikke rekeningen dus, haha. De toevallige verkeersboetes vind ik minder leuk maar dat komt gelukkig maar weinig voor. En daarom is post leuk! Vooral als het kaartjes zijn.

Kaartjes versturen

Ik schreef er al eerder een blog over. Het (op tijd) versturen van post is natuurlijk ontzettend attent. Bij verjaardagen, een trouwdag of gewoon zomaar, om te laten weten dat je aan iemand denkt. Ik voeg bij deze de daad bij het woord en kocht gister bij de Action deze leuke setjes kaarten.

En omdat ik in mijn adressenboekje (OMG – bestaan die dingen nog?) een hele stapel oude kerstpostzegels vond (en je die gewoon nog mag gebruiken om te versturen, mits je bijplakt) ga ik weer eens een paar kaartjes versturen! En jij kunt er ook een ontvangen als je dat leuk vindt! Lees hieronder snel verder!

Zonde om niet meer te gebruiken, toch?

Wil jij ook een kaartje ontvangen?

Vind jij het ook zo leuk om kaartjes te krijgen? Of ken je iemand die het leuk vindt om een kaartje te ontvangen omdat hij of zij bijvoorbeeld (langdurig) ziek is? Stuur me via het contactformulier de adresgegevens en dan stuur ik een kaartje!

Kleine moeite, groot gebaar

We kunnen zeggen dat we vooral eens lief moeten doen tegen elkaar. Maar hoeveel mooier is het om het ook te laten zien? Ken je het concept Random Act of Kindness? Gewoon iets doen voor een ander. Dat maakt de wereld zoveel mooier. Dus als we nu gewoon allemaal een kaartje sturen naar iemand die het wellicht niet verwacht, of juist met een boodschap die niet wordt verwacht, maken wij de wereld al een stukje beter!