Bij de meeste gezinnen met jonge kinderen wordt de kerstboom pas na het vieren van Sinterklaas gezet. Deze blog is dus precies op tijd om jouw boom volledig volgens de kersttrends van 2022 te versieren. Kijk je gezellig mee?

Klik op de afbeelding om alle blogs van de Mamagische Adventskalender te bekijken!

Traditionele kerstkleuren in de boom

Hoewel er ook voor 2022 nieuwe kersttrends zijn, blijven de traditionele kerstkleuren altijd een succes. Een groene boom, dieprode kerstballen en zilver of gouden slingers, dat is wat mij betreft echt Kerst. Binnen deze trend zien we de grote glimmende kerstballen, een echte piek bovenop de boom en natuurlijk lampjes, veel lampjes! Maar met de nieuwe kersttrends vul je dit thema heel makkelijk aan tot een trendy geheel. Binnen het kleurenpalet passen de candycanes, gingerbread poppetjes en natuurlijk kerstsokken, kerstmannen en kerstberen er ook heel goed bij.

Kerstsfeer opsnuiven in het tuincentrum

Ik ging afgelopen week op bezoek bij Tuincentrum van der Spek in Waddinxveen en kwam ook daar heel veel leuke nieuwe kerstspulletjes tegen die helemaal in deze trend passen. Als je in de buurt woont, sowieso een aanrader om daar eens een kijkje te nemen. Ze hebben naar het tuincentrum ook een verswinkel met groente, fruit, kaas en nog veel meer lekkere dingen. Overigens is de binnenafdeling van het tuincentrum het hele jaar door een aanrader voor liefhebbers van interieur. Ze hebben een grote afdeling met toffe woonaccessoires en ook nog eens voor hele aantrekkelijke prijzen!

Het is net of je in de snoepwinkel bent beland!

Kersttrends voor 2022: modern en strak

Naast het meer romantische en originele kerstthema, zag ik bij Van der Spek ook nog een hele andere trend: de meer moderne en strakke look met zwart en goud. Ik kan me helemaal voorstellen dat dit heel goed past bij de meer stoere interieurs die we tegenwoordig veel zien. Zwart en wit contrast, stoere materialen en de mega hippe stalen deuren die je steeds meer terug ziet. Iets minder over de top Kerst, maar nog steeds heel sfeervol!

Het versieren kan beginnen!

Heb jij ook al helemaal zin om de kerstboom op te zetten? Ik zeker wel! Vergeet je trouwens niet mee te doen met de winactie van gister van RollingMaker? Je hebt nog t/m 8 december om kans te maken op die toffe houten gepersonaliseerde kerstballen met naam!

Liefs, Kirsten

* Deze blog bevat affiliate links. Wanneer jij iets koopt via zo’n link, krijg ik een kleine vergoeding. Het kost jou niets extra!