Heb je ze al gezien? De nieuwe herfst printables van Coolest Kid On The Blog zijn echt té leuk.

Hoe blij was ik met de juffen van Pippa die ons wekelijks een stapel werkjes toestuurden toen de scholen dicht waren en we thuisonderwijs moesten geven. Nu ben ik zelf juf maar van kleuteronderwijs heb ik echt geen kaas gegeten. En natuurlijk kan ik die kleintjes wel een dagje bezig houden, maar ik vind het vooral leuk als ze dan ook nog wat leren. Pippa is bijvoorbeeld echt dol op werkjes maken. (Gut zou ze op haar moeder lijken?) en is dan ook helemaal in haar element als ze in haar Bobo-boekje mag werken. Puzzeltjes, lijntekeningen, letters schrijven, zoek de verschillen.. je kan haar niet gelukkiger maken.

Hoe houd je je kleuter bezig op een druilerige dag?

Soms is het daarom ook lastig om haar, wanneer ze hier een hele dag thuis is, te vermaken. Echt spelen met speelgoed doet ze niet echt. Het liefst moet ik dan de hele tijd bij haar zitten, maar ja, ik heb ook wel eens andere dingen te doen. Of gewoon geen zin, dat geef ik ook heel eerlijk toe. Maar als ik een werkje voor haar klaar leg, even help met het beginnetje, zit ze heerlijk te werken. Toen Astrid van The Family Company en Coolest Kid On The Blog mij dus vroeg of ik deze herfst printables wilde uitproberen zei ik natuurlijk gelijk ja!

De set bestaat uit:

 4x zoekplaten – 2x wat hoort waar? – 3x welke zijn het zelfde? – 3x gezelschap spelletjes – 1x memory – 8x zoek de schaduw – 6x doolhoven – 3x zoek de verschillen (5, 10 en 15 verschillen) – 2x herfst kleurplaat – 1x hoeveel zie je? – 5x rekenspelletjes – 2x verbind de punten.

Printables bestellen met korting

Dus, heb jij ook regelmatig geen idee wat je met je kleuter aan moet? Dan is dit pakket dus echt het antwoord op je vragen. 40 verschillende activiteiten waaronder spelletjes, memory, bingokaarten en alles wat je nodig hebt voor een leuke en educatieve herfst. Niet alleen leuk voor thuis, maar zeker ook leuk voor in de klas!

Bestel je printables nu via de onderstaande link en gebruik code ‘mamagisch-20’ voor 20% korting op de aanschaf van het herfstpakket. In plaats van €6,95 betaal je dan maar €5,22! Tip van ons: lamineer je printjes, zodat je de activiteiten kan blijven herhalen!

Bestel hier je printables!

20% korting met code ‘mamagisch-20’

En heb je ook gezien dat er nog veel meer hele leuke printables zijn? Bijvoorbeeld de ABC-dierenkaarten. Naast leerzaam ook nog eens heel leuk voor op de kinderenkamer. Op de site zijn nog veel meer ontzettend leuke en leerzame printables en themaboekjes te koop. En alles voor een heel klein prijsje! Mijn tip: kijk eens naar de voordeelbundels, dan heb je nóg meer lol, voor een mooie aanbiedingsprijs!

Veel plezier! En als je er iets over deelt op Social Media, tag mij dan even! Vind ik leuk!

Tipje: wist je dat je voor kinderen in groep 3/4/5 op mijn eigen site ook hele leuke werkbladen kunt downloaden. Al moet ik zeker even in de leer bij Astrid om ze net zo visueel aantrekkelijk te maken, haha!

liefs Kirsten