Afgelopen week kreeg ik een prachtig pakket met de Louis Widmer Baby Pure lijn binnen. De Baby Pure lijn bestaat uit een aantal ‘standaard’ babyproducten waaronder verzorgende lotion, verzorgende massageolie, shampoo en waslotion, luiercrème en natuurlijk een weer-en-wind zalf, om het gezichtje van je kindje te kunnen beschermen tegen te kou. Maar wat deze producten nu zo bijzonder maakt, is het feit dat ze geen schadelijke stoffen bevatten, iets waar ik me steeds bewuster van ben. Geen parfum, kleurstoffen, parabenen, siliconen, alcohol of minerale oliën. Maar wel natuurlijke bestanddelen die de huid reinigen, beschermen en verzorgen.

Baby Pure Weer en windzalf

Natuurlijk heb ik de producten samen met mijn meiden getest. Favoriet van afgelopen week was toch wel de weer- en windzalf, die we meermaals hebben gebruikt voor en na het buitenspelen in de kou. En heel eerlijk: niet alleen bij de kinderen! Bestanddelen als jojoba-olie, karitéboter, panthenol en vitamine E zorgen voor een optimale bescherming. In tegenstelling tot vele andere babycremes is deze zalf niet vet en smeert het lekker snel uit. Geen witte gezichtjes van de zalf dus meer! De weer- en windzalf zit in een tube van 50ml dus is ook nog eens makkelijk in je jaszak of handtas mee te nemen.

Baby Pure Luiercrème

Waar ik ook heel positief gestemd over ben is de luiercrème. Gewend aan dikke, vette, witte zalf is deze luiercrème echt een verademing. Je hebt geen dikke klodders nodig en dat kleine beetje wat je gebruikt smeert direct goed uit. Nova houdt bijvoorbeeld helemaal niet van zalfjes daar beneden, maar heeft wel regelmatig last van roodheid. Het scheelt dan al enorm als je gewoon in één beweging zalf kunt aanbrengen in plaats van steeds moeten herhalen om de zalf overal op de goede plek te krijgen. Wat mij betreft zou de Baby Pure luiercrème nog op één punt verbeterd kunnen worden: als het in een tube of pompje zou zitten. Een pot met draaideksel is niet ideaal als je een beweeglijke baby of peuter op de commode hebt liggen.

Na het schaatsen lekker in bad

Het is een ongelooflijke luxe om letterlijk voor onze eigen voordeur het ijs op te kunnen, maar dat betekent ook dat je makkelijk uren buiten staat. Nova had het al gauw gezien met de kou en wilde veel liever binnen spelen. Pippa moest ik zowat naar binnen sleuren, haha! Na een hele dag in de kou kon ik zelf ook wat wat extra warme verzorging gebruiken. Lekker in bad dus met het hele spul en Baby Pure mocht mee! Haren wassen is hier eigenlijk nooit een probleem, maar het uitspoelen daarentegen, pfew! De shampoo/waslotion kwam (gelukkig) feilloos door de prikkende-ogen-test!

Na het badderen is Pippa ingesmeerd met de verzorgende lotion, die net zoals de shampoo/waslotion in een flacon met klikdop zit. Nova smeer ik altijd het liefst in met olie. Die gaat er dan ook even helemaal lekker voor staan en dan maken we er echt een momentje van. Pippa is ongeduldiger en dus moet het vooral snel-snel, waarvoor een lotion weer geschikter is. De meiden hebben dus echt een eigen ‘mening’ en daar passen dus ook verschillende producten bij.

Ben je benieuwd naar de producten uit de Baby Pure lijn? Voor verkoopadressen bij jou in de buurt kun je even kijken op de site van Louis Widmer.

Win de Louis Widmer Baby Pure Verzorgende Lotion

Nog leuker is dat ik in totaal 5 stuks van de Baby Pure Verzorgende Lotion weggeven aan mijn lezers. En om het voor iedereen leuk te houden, heb ik besloten om de kansen een beetje te spreiden.

  • Ik verloot 2 stuks via alle deelnames via Instagram
    • Like de post en laat een reactie achter. Taggen of delen wordt zeer gewaardeerd maar is niet verplicht.
  • Ik verloot 2 stuks via de reacties op deze blog
    • Laat een reactie achter onder deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet. Laat een geldig e-mailadres achter, anders kan ik geen contact met je leggen!
  • En ik verloot een exemplaar onder mijn nieuwsbriefabonnees
    • Meld je aan voor mijn nieuwsbrief. Dat doe je door in het rechter menu naast deze blog je gegevens achter te laten. Ben je al abonnee? Dan hoef je helemaal niets te doen en doe je automatisch mee!

Als je slim bent, maak je dus drie keer kans en kun je dus ook 3 keer winnen! De winactie loopt van maandag 15 februari t/m zaterdag 20 februari. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van mij via de mail of DM.

Veel succes!

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking.