We zijn bijna op het eind gekomen van de Mamagische Adventskalender er wat was het ontzettend leuk om voor kerstvrouw te spelen deze maand! Om het af te leren doen we nog een laatste winactie, dit keer met de luxe verzorgingsproducten van Scrub & Rub. Hoe jij ze wint? Dat lees je hieronder!

Klik op de bovenstaande afbeelding om alle blogs van de Mamagische Adventskalender nog eens te bekijken

Luxe verzorgingsproducten met heerlijke geuren

Afgelopen zomer maakte ik kennis met de luxe verzorgingsproducten van Scrub & Rub toen ik meeging op de blogboot. Dit relatief nieuwe merk kenmerkt zich door de vier heerlijke geurlijnen: Bliss, Mystery, Magical en Secret. Met elke geur haal je een hele nieuwe spa-beleving in huis. Alle producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals dode zeezout, kokosolie, cacaoboter, amandelolie en essentiële oliën. Naast deze natuurlijke ingrediënten worden de vier geurlijnen allemaal verrijkt met een bijzondere olie. Zo heeft de zoete Secret monoï-olie, de frisse Bliss is verrijkt met nerolie-olie, de milde Mystery heeft marula-olie en is het tot slot cactusvijgolie die de intense geurlijn Magical voedt.

Persoonlijk vind ik het heerlijk als al mijn verzorgingsproducten dezelfde geur hebben. Ik vind het toch altijd een beetje nutteloos als je net een heerlijk geurende doucheschuim hebt gebruikt om je vervolgens met een andere geur body butter in te smeren. Met deze prachtige lijn luxe verzorgingsproducten is dat verleden tijd want van elke geur zijn er meerdere heerlijke producten!

Mijn favoriete geur

Ik heb natuurlijk even aan alle geurtjes mogen snuffelen en voor mij stak Secret er echt met kop en schouders bovenuit. Deze geurlijn met monoï-olie uit Tahiti voedt de huid intensief en heeft een heerlijke zoete geur die mij direct aan de sauna of hamam doet denken. Als je daar niet van ontspant tijdens deze drukke periode, weet ik het ook niet meer. Ik heb de handcreme inmiddels op mijn nachtkastje staan en ik vind het heerlijk om voordat ik ga slapen mijn handen nog even helemaal goed in te smeren. Om vervolgens dan even een paar keer diep in te ademen en te genieten van de geur!

Win een Scrub & Rub verwenpakket!

Omdat ik zo enthousiast ben over deze heerlijke producten, vroeg ik Scrub & Rub of ik ook een van jullie mag verwennen met een fijn pakketje. Dat was gelukkig geen enkel probleem en jij maakt dus kans op een heerlijk verwenpakket van Scrub & Rub Secret met daarin een Shower Foam, een Body Butter en een Hand Cream. Superfijn toch?

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter op deze blog dat je mee doet. Vertel me wat jouw zelfzorg doel is voor 2023!
  • Ik waardeer het ook ENORM als je deze blog deelt op Facebook of Instagram. 
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen zodat ik je kan mailen als je wint.
  • Wil je wat extra kerstliefde teruggeven? Volg Scrub & Rub dan op Instagram (@scurbandrub_). Dit is niet verplicht maar je maakt Scrub & Rub er wel heel blij mee! En het kost niets hè!
  • Meedoen kan t/m 29 december 2022. Hierna trek ik een winnaar. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Liefs, Kirsten